YSK'dan Hatay, İskenderun ve Ordu seçimleri için flaş karar! YSK'dan Hatay, İskenderun ve Ordu seçimleri için flaş karar!

ŞEHRİVAN HABER - AK Parti’nin 31 Mart 2024 seçimleri için Hakkari’den aday gösterdiği iş insanı İsmet Ölmez, Hakkari’de ses getirecek bir seçim kampanyası yürütüyor. Adaylığı belli olur olmaz sahaya inen ve Hakkari’de büyük heyecan yaratan Ölmez, ilk olarak kendi iş makinaları ile şehir merkezindeki kar çalışmalarını yürütmesi ile konuşulmuş ve dikkatleri çekmişti.

HAKKARİ'DE ÖLMEZ FIRTINASI

Adaylığı açıklanır açıklanmaz toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelen ve Hakkari için dikkat çeken vaatler ortaya koyan Ölmez, son olarak da şimdiye kadar görülmemiş bir çıkış daha yaptı. Ölmez, Hakkari’de hizmet veren tüm toplu taşıma araçlarının seçime kadar olan ücretini peşin ödeyerek araçları vatandaşın seçime kadar ücretsiz olarak kullanmasının önünü açtı.

TAM 7.5 MİLYON TL'Yİ CEBİNDEN ÖDEDİ!

Ölmez dikkat çeken o uygulamayı şu sözlerle duyurdu; “Söz verdik, yapıyoruz! Halkımızın ekonomik yaşam şartlarını desteklemek için 7.500.000 TL yolcu taşıma ücretlerini belediyeye peşin ödedik. Sevgili Hakkârililer bugünden itibaren artık toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanabilirler. Kazanırsak, seçim sonrası da inşallah ücretsiz olacak.”

Kaynak: ŞEHRİVAN GAZETESİ