Anadolu Ajansı'nın web sitelerinden Türkçe ve İngilizce dillerinde yapılan ve binlerce kişinin katıldığı oylamada, haber kategorisinde 11, yaşam kategorisinde 17 ve spor kategorisinde 13 fotoğraf arasından "Ayın Fotoğrafı" ile 5 video arasından "Ayın Videosu" seçildi.

 

Haber Kategorisi Birincisi: Mardin'in Nusaybin ilçesinde yapılan operasyonda 900'den fazla vatandaş, güvenlik güçlerince evlerinden tahliye edilerek güvenli bölgelere götürüldü.

 

Yaşam Kategorisi Birincisi: Van'da günün büyük bölümünü tandır başında geçiren kadınlar, sohbet ederek komşuluk ilişkilerini de geliştiriyor.

 

Spor Kategorisi Birincisi: Fransız masa tenisi takımı ALCL TT Grand - Quevilly'nin sporcusu Lecorvec Carletto, 70 yaşında olmasına karşın aktif sporculuk kariyerini sürdürürken, en az 10 yıl daha çok sevdiği masa tenisiyle uğraşmayı hedefliyor.

 

Şerife nine acil servise "çamurlu ayakkabı"larını çıkarıp girdi - Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde yakınları tarafından acil servise getirilen 84 yaşındaki Şerife Cesur, çamurlu ayakkabılarını kapının önünde çıkardıktan sonra muayene için acil servis odasına girdi. (Ahmet Kavaklı)

Editör: TE Bilisim