Tarım ve Orman Bakanı olan Bekir Pakdemirli, Manisa'nın Salihli ilçesinden Alaşehir ilçesine geçti. Pakdemirli burada Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda Cumhur İttifakı'nın düzenlediği mitingdeydi.

''DARBEYLE YAPAMADIKLARINI EKONOMİYLE YAPIYORLAR''

Bakan Pakdemirli burada gerçekleştirdiği konuşmada ‘'Darbe ile ya da başka bir şeyle yapamadıklarını ekonomiyle yapıyorlar'' diyerek, ‘'Ancak bilmiyorlar, bu millet susuz da kalabilir aç da kalabilir ama başka bir bayrak dalgalanmasına asla müsaade etmez. Bu yüzden 24 Haziran'da olduğu gibi tekrar istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Bakan Pakdemirli, Alaşehir'e dayalı organize sara bölgesi kuracaklarını altını çizdi ve merkezi hükümetle yerel yönetim arasındaki uyumunun önemini vurguladı. Alaşehir'deki üzüm üreticilerini Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından yaptıkları alımlar ile destekleyeceklerini belirten Pakdemirli, bölgeye ayrıca gölet ve sulama tesisi inşa edileceğini de duyurdu.

''MAZOT DERDİ BİTECEK''

Yerli ve milli traktörün günlük 7 liralık şarj ile akşama kadar 8 saat çalışacağını kaydeden Bakan Pakdemirli, prototiplerinde seri üretime hazır olduğunu ve çiftçinin mazot derdinin biteceğini açıkladı.

Editör: TE Bilisim