ŞEHRİVAN HABER: MERAL YILDIZ/HAMİT KARAKUŞ - Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (VAN ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı İsa Berge, ‘10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’ münasebetiyle Van’daki ulusal ve yerel basınla kahvaltı da bir araya geldi.

VAN ESOB Yönetim Kurulu Başkanı İsa Berge, Bak Hele Bak Yusuf Konak kahvaltı salonunda Van’daki ulusal ve yerel basınla kahvaltıda bir araya gelerek ‘10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’ anlam ve önemiyle ilgili açıklama yaptı.

BERGE: BASINIMIZ, GÜZEL VE DERİN İZLER BIRAKAN HABERLERE İMZA ATMIŞTIR

Gazetecilerle bir araya gelen Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (VAN ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı İsa Berge,‘10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.  Berge, “Sizler her zaman bizim sesimiz oldunuz. Kamuoyu ile direkt irtibatımızın en önemli kanalı oldunuz. Bir şehrin ve bir ülkenin gelişiminde basının rolü tartışılmazdır. Etik değerler çerçevesinde topluma sağlıklı bilgiler sunan basınımız, böylece kamuoyunun nasıl yol alacağını belirler. Yapılan her haberin toplumun tüm bireyleri üzerinde etkin bir iz bıraktığı bilinen bir gerçektir. Bu gerçekten yola çıkarak basınımız Van’ımız ve ülkemiz için güzel ve derin izler bırakan haberlere imza atmıştır.” dedi.  

“HER ZAMAN SESİMİZ OLMUŞLARDIR”

Van’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarının kendilerini hiç yalnız bırakmadıklarının altını çizen Berge, “Her zaman sesimiz olmuşlardır. VAN ESOB olarak bize göstermiş olduğunuz ilgi nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum. Sıcak soğuk, gece gündüz demeden çalışan ve büyük emek veren siz değerli basın mensuplarımızın başarılarının daim olmasını diliyorum. Birlikte oluşturduğumuz güç sayesinde topluma daha güzel hizmetler sunacağımıza inanıyorum.  Aydınlık bir Van’ın ve geleceği sağlam temellere oturmuş aydınlık bir Türkiye’nin siz değerli basın mensuplarının yazdığı her haberden geçtiğini biliyoruz. Güçlü kalemleriniz sayesinde Van’ımızın ve ülkemizin daha müreffeh bir seviyeye yükseleceğine inanıyorum.

“VAN’IN İVMESİNİ HIZLANDIRAN PROJELERE DESTEK VERECEĞİZ”

Berge, son olarak sözlerine şöyle devam etti: “Sorunlarımızı ve taleplerimizi kamuoyuna ve ilgili kurumlara ulaştırmada son derece kıymetli bir köprü olan gazetecilerimizin gününü cani gönülden kutluyorum.  Değerli dostlarımızın desteğiyle başkanlığa seçildiğim 27 Mayıs 2018 Pazar gününden bu yana emek veriyoruz. Yoğun bir hayırlı olsun ziyaretleri yaşandı. Bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza çok teşekkür ediyorum.  Eğer VAN ESOB olarak adımız anılıyorsa, bunda siz değerli basın mensuplarımızın büyük bir payı vardır. Bizim için verdiğiniz emek ve göstermiş olduğunuz ilgi nedeniyle size çok teşekkür ediyoruz. Sizin şahsınızda kurumlarınızı da kutluyorum. Çalışmalarımızda bizi yalnız bırakmayan VAN ESOB yönetim kurulu üyelerine ve kıymetli oda başkanlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Van’ın ve Türkiye’nin 2023 vizyonuna yetişmesi adına VAN ESOB olarak, Van’ın ivmesini hızlandıran projelere destek vereceğiz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim