Edremit Belediyesi, bahar aylarının gelmesiyle başlayan çalışma sezonuyla beraber birçok alanda stardı verilen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından eskiden köy statüsünde olan birçok alanda hiçbir çalışmanın yapılmadığı yeni mahallerde başlattığı çalışma seferberliği sürüyor. Çiçekliye mahallesi ve çevre mahallelerinde yeni yollar açma, yol genişletme ve tarım arazi yolları olarak kullanılan çoğu bataklık olan kullanılamayan yolları yeniden stabilize ederek kullanır hale getiriyor. Şimdiye kadar 10 km'lik yol genişletme ve stabilize çalışmasının yürütüldüğü Çiçekli Mahallesi'nde mahalle iç kesimleri olmak üzere tarım arazilerin yolları da yapılıyor.

 

EKOLOJİK HASSASİYET GÖZETİLEREK YOLLAR GENİŞLETİLİYOR!

Edremit Belediyesi, Eski ve Yeni Camii olarak ilçenin genelde yeşil alanlarının en çok olduğu bu iki mahallede, mahallelinin yoğun talebi üzerine bazı alanlarda yol genişletme çalışmaları başlattı. Yol genişletme işlemlerinin yürütüldüğü yol kenarlarında bulunan ağaçların zarar görmemesi için yoğun çabanın harcandığı yol genişletmelerinin ardında ilk etapta stabilize çalışması yapılarak ilk işlem tamamlanmış oldu.

 

SÜPHAN MAHALLESİ'NDE YENİ YOLLAR AÇILIYOR!

Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğüne ekipleri birçok alanda yürüttüğü çalışmaların yanı sıra ilçenin en çok sorunu olan Süphan Mahallesi'nde de çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri imar da olan fakat şimdiye kadar açılmayan birçok alanda yeni yollar açtı. İmar yollarının açıldığı alanlarda sonrasında alt yapı çalışmalarını da yapan ekipler, sonrasında ilk etap için stabilize çalışmalarını yürütüyor. 

Editör: TE Bilisim