Geleceğin iş insanlarını yetiştirmek, onları hayata hazırlamak, helal kazanç doğrultusunda ilerlemelerini sağlamaya çalışan bir kurumlardan olan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Gençlik Kurulu (Genç ASKON) Van Şubesi, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Basın toplantısına, ASKON Van Şube Başkanı Şeref Gültepe, Genç ASKON Van Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Hamza Ömer Yılmaz, Teşkilat Başkanı Muhammed Hüseyin İkbal Bilgin, Sektör Kurul Başkanı Oğuzhan Aksoy, Disiplin Kurulu Başkanı Sinan Uysal ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Basın toplantısında konuşan Teşkilat Başkanı Muhammed Hüseyin İkbal Bilgin, her geçen gün büyüyen, değerlerine değer katan, varoluş amacı ülkesine, vatanına ve en önemlisi milletine hizmet veren, kardeşlik çerçevesinde ticaret yapan, birlikte büyüyüp gelişen helal kazançlar sağlayan Genç ASKON’un tanıtımı amacıyla toplandıklarını belirtti.

Kentin ve ülkenin ekonomisine katkıda bulunmaya devam ettiklerini ifade eden Bilgin, “Bu çatı altında nice istihdamlar, iş imkanları ve ticaretler ile ailemizin gelişimi, büyümesi ve insanımıza helal kazanç yaratmaktır. Bu anlamda Genç ASKON ailemiz olarak bu dirliğimizin ve birliğimizin gelişimi ile birbirimize sıkı sıkıya bağlanmak ve kardeşlik duygumuzu pekiştirmek amaçlı bir araya geldik.” Dedi.

Genç ASKON hakkında bilgi veren Bilgin, “Genç ASKON, Geleceğin iş insanlarını yetiştirmek, onları hayata hazırlamak, helal kazanç doğrultusunda ilerlemelerini sağlamaya çalışan bir kurumlardan biridir.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim