Halep’çe Katliamı ile ilgili bir mesaj yayımlayan Karabıyık, İnsanlık tarihine kara bir leke olarak geçen ve geçtiğimiz yüzyılda insanlığa ait tüm değerlere karşı geliştirilen korkunç vahşetin 27. yıl dönümü olan ve çoğunluğu masum sabi, kadın ve yaşlılardan  oluştuğu 6 bin 357 kişinin katledildiği, çok sayıda kişinin ağır yaralandığı buna mukabil onbinler’ce insanın sakat kaldığı bu acımasız katliam, tarih sayfalarında büyük bir kara leke olarak yüzyıllar geçse de insanlığın nefreti ile karşılayacağı bir insanlık suçu olarak hafızalarda yer etmiştir.

Vahşetin, kirli hesapların ve zulmün ne bölgemizde, ne de insanlık coğrafyasında bir daha yaşanmamasını Cenabı Allah’tan diliyorum. Zira o gün Irak’ta yaşanan vahşet, bugün Suriye’de ve Ortadoğu’nun değişik bölgelerinde de aynı acılar yaşanmaktadır. Türkiye, mazlumdan yana olan tarafgirliğini geçmişte Iraklı Kürt kardeşlerimize gösterdiği gibi bugünde Suriye ve Filistin başta olmak üzere Dünyanın hangi coğrafyasında zulme uğrayan varsa yine aynı şekilde mazlumların yanında yer alarak göstermektedir.

Geçmişte Halepçe katliamına göz yuman ve sessiz kalan ülkeler, bugün de yanı başımızdaki Suriye’de ve Filistin’de işlenen katliamları görmezden gelerek üç maymunu oynamaktadırlar.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vurguladığı gibi "Dünya beşten büyüktür" ve bu katliamlara göz yumanlar bir gün Tarih önünde halklarına karşı ağır hesaplar vereceklerdir. Bu vesile ile tekrar 27. Sene-i devriyesinin yâd edildiği Halep’çe katliamında ve Ortadoğu da katliamlara maruz kalan tüm mazlumlara CENABI ALLAH’ TAN rahmet dilerim

Editör: TE Bilisim