Ak Parti'nin Edremit Belediye Başkan A. Adayı Arif Öndil, aday adaylığı ile ilgili çalışmalarının sürdürürken bir taraftan da çeşitli ziyaret ve toplantılara katılmaya devam ediyor. Ankara'da Melih Gökçek'in ardından bir çok önemli ismin konuğu olan ve Edremit için hazırladığı projeleri paylaşma imkanı bulan Öndil'in son durağı ise İstanbul oldu.

 

Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi adayların belirlenmesine artık sayılı günler kalmışken aday adaylarının da çalışmaları devam ediyor. Bu anlamda en aktif adaylardan biri olarak göz dolduran Arif Öndil'in katıldığı programlar da dikkat çekiyor. Ankara'da bir dizi ziyaretler ve toplantılara katıldıktan sonra İstanbul'un yolunu tutan Öndil, uzun yıllardır başarılı çalışmalar çıkaran Van Vakfı'nın konuğu oldu. Başkan Müjdat Çelik ve Derneği'n yönetim kurulu başkanlarının kahvaltı konuğu oldu. İstanbul'da düzenlenen kahvaltıda aralarında Vanlı akademisyen Mehmet Çelik, İstanbul Ehlibeyt İlim Yayma ve Yardımlaşma Derneği Dünya Ehlibeyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, işadamı Ekrem İncel, Cemalettin Şevli gibi bir çok ismin aynında işadamları, STK temsilcilerinin katıldığı toplantıda Öndil'in aday adaylığı ile ilgili çalışmalar toplantının konusu oldu. Bu toplantıda aday adaylığına dair açıklamalar yapan ve hazırladığı projeyi Vanlıların beğenisine sunan Öndil, katılımcıların bir çoğundan olumlu not aldı. İstanbul'daki Vanlıların da desteğini alan Öndil'in bir sonraki durağı ise Denizcilik Müsteşarlığı İstanbul Bölge Müdürü olan Vanlı bürokrat Cemalettin Şevli oldu.

 

ŞEVLİ'DEN ALTYAPI DESTEĞİ SÖZÜ

 

Bu toplantıdan sonra Denizcilik Müşteşarlığı Müdürlerinden Şevli ile bir araya gelen Öndil, Edremit'in Van Gölü kıyısında olması dolayısıyla Sahil Yolu projesi ile ilgili detayları kendisi ile paylaştı. Şevli'nin de beğendiği projelere bir de destek sözü geldi. Özellikle sahil projeleri ile ilgili konularda önemli isimlerden biri olan Şevli, Öndil'in başkan olması halinde Van Gölü sahilinde yapılacak çalışmalarda kendisine destek vereceğini açıkladı. Öte yandan bu görüşmelerin ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Öndil ise, "Ankara'da yoğun bir görüşme trafiğinden sonra bugün de İstanbul'daki Vanlı hemşerilerimizin konuğu olduk. Van'ın nadide işadamlarının kurduğu Van Vakfı'nın düzenlediği kahvaltıda hemşerilerimiz ile bir araya geldik. Burada hem adaylığımla ilgili konuyu paylaştım hem de projelerimden bahsettim. Her yerde olduğu gibi burada da büyük bir ilgi gördüm. Bu ilgi ve destekten dolayı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. İnşallah görevi de almamız halinde büyük işler yapacağımıza inanıyorum. Ziyaret ettiğimiz her kurum ve kuruluştan ve yetkili mercilerden destek sözü aldık. İnşallah başkanlığımız süresince Edremit hakettiği tüm hizmetleri almış olacak." dedi.

ŞEHRİVAN HABER



Editör: TE Bilisim