Adayların belirlenmesine kısa bir süre kalmasına rağmen ziyaretlerine hız kesmeden devam eden AK Parti Van Milletvekili aday adayı Zafer Şahin'in yeni durağı Van oto sanayi sitesi esnafı oldu. Esnaf ziyaretinde sorun ve sıkıntıları dinleyen Şahin, seçildiği taktirde yine burada esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyeceğini aktardı.

 

Ak Parti Van Milletvekili aday adayı Zafer Şahin ziyaretlerini sürdürüyor. Şahin kentte birçok kesimi ziyaret ederek destek isterken, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinledi. Açık havada sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette esnaf depremden sonra Van'ın ekonomik olarak toparlanamadığını belirtti. Bazen siftah yapmadan iş yerlerini kapattıklarını söyleyen esnaf sıkıntılarının aslında çözülebilir olduğunu dile getirdi.

 

‘SİYASİLER ÇABUK UNUTUYOR’

Esnaflar sorun ve sıkıntılarını Şahin’e anlatarak kendilerine yardımcı olmasını istedi. Esnaflar ilgisizlikten yakınarak, “Oto sanayi sitesi çok büyük yüzlerce aile buradan ekmek parası kazanıyoruz. Siyasiler seçim zamanı vaat ettiklerini çabuk unutuyorlar. Ama sizi tanıyor biliyoruz. Bu memleketin evladısınız unutmazsınız. İnşallah sana adaylık verilir ve bizleri sahipsiz bırakmazsın. Birçok aile okul okumayan çocuklarını oto tamircisi olmakla korkutuyor. İnsanlar bu işin bir sanat bir meslek olduğunu unutmuş durumda. Onlar unutunca siyasiler hepten unutuyor.” Dedi.

 

‘ESNAF BAŞIMIZIN TACIDIR’

Esnafların sorun ve sıkıntılarını çözmek için elinden gelen her şeyi yapacağını söyleyen Şahin, “Allahın izniyle bugün nasıl buradaysak, nasip olursa seçilersek yine burada sizlerle olacağız. İnşallah bugün burada olma amacımızda bu zaten. Sizleri dinlemek sorunlarına birazda olsa merhem olmak için atılacak adımları tartışmaktır. Esnafımız, tüccarımız, sanayicimiz, ustalarımız bizim baş tacımızdır. Onların sıkıntısı hepimizin sıkıntısıdır.” Dedi.

 

‘ÇÖZÜMÜ BİRLİKTE BULACAĞIZ’

Esnafın sıkıntılı olduğunu dile getiren Şahin, “Esnaf'ımızın işi olduğunda çekini senedini zamanında ödediğinde evinde huzuru olur, kafasını yastığa bıraktığı zaman yarın borcumu nasıl ödeyeceğim düşüncesi olmamalıdır. Allahın izniyle hepsinin çözümü mümkündür. Bizlerde bu konulara hızlı bir şekilde odaklanıp çözümünü bulacağız.” Şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilisim