THY, Iğdır Havaalanı için oynattığı 4 çocuğun reklam filmi kısa sürede izlenme rekoru kırarken, bu reklama Hakkari Yüksekova'dan rakip çıktı.

Yüksekova, Şırnak ve Bingöl havaalanlarının ihaleleri ile Iğdır Havaalanı'nın ihalesi 2011 yılında birlikte yapılmış, Yüksekova hariç diğer illerin havaalanları hizmete girmişti. Geçtiğimiz aylarda THY’nin uçmadığı nokta kalmadığını vurgu yapmak için çektiği ve oynattığı 4 çoğunun reklamı kısa sürede izlenme rekorları kırarken, bu reklama rakip ise Yüksekova’dan çıktı.

ORTAYA ÇOK İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER ÇIKTI

Iğdır reklamını fırsat bilen Yüksekovalı gençlerden Necmi, Savaş ve Remzi Kaya kardeşler, THY reklamlarından esinlenerek geziye gittikleri boş bir arazide taşlarla pisti çizip Yüksekova'nın eski adı olan 'Gever Havaalanı' yazıp uçak bekler gibi de fotoğraf çektirerek, paylaştıkları sosyal paylaşım sitesinde kısa sürede yüzlerce kişi tarafından takip edildi.

IĞDIR HAVAYOLLARI İÇİN ÇEKİLEN REKLAMDA NELER OLMUŞTU

THY reklamı, Iğdır'da çekildiği söylenen bir köyde 4 çocuğun THY uçağını görmesiyle başlıyor. Çocukların THY uçağı için toprak alana pist yapmasıyla THY reklamı devam ediyor. Daha sonra THY uçağının rotası çocukların çizdiği pist üzerinden devam ederek Iğdır Havalimanı'na ulaşıyor. Uçağın inmesiyle THY'nin dünyanın en çok noktasına uçma özelliğine vurgu yapılarak önceliğin Türkiye'nin her bir noktasına uçmak olduğu belirtiliyor. Reklam filminin kısa sürede tüm sosyal ağlarda 4 milyona yakın tıklandığı tahmin ediliyor.

THY REKLAMINA YÜKSEKOVA’DAN RAKİP ÇIKTI

THY REKLAMINA YÜKSEKOVA’DAN RAKİP ÇIKTI

THY REKLAMINA YÜKSEKOVA’DAN RAKİP ÇIKTI

MEDYAVAN

Editör: TE Bilisim