Yerel seçimlere sayılı günler kalırken adayların saha çalışmaları da devam ediyor. Bu hafta sonu yapılacak seçimlerde seçmenler belediyelerde 5 yıl boyunca görev yapacak adayları seçecek. Bu kapsamda Van’da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Van’da vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

AK Parti 81 ilde sahaya inip seçmenine soracak: Seçimi neden kaybettik? AK Parti 81 ilde sahaya inip seçmenine soracak: Seçimi neden kaybettik?

 “MURADİYE’Yİ AK PARTİ BELEDİYECİĞİYLE BULUŞTURACAĞIZ”

Muradiye’deki mitingde konuşan AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray; “2 aylık bir süreci geride bıraktık bizlerle beraber kapı kapı dolaşıp derdimizi anlattık. Derdimizin sadece Van’da Muradiye’de ve 1 milyon vatandaşımıza da hizmet olduğunu anlattık. Seçime kısa bir süre kala Muradiye mitingimizi gerçekleştiriyoruz. Allah’ın izniyle Muradiye’yi AK Parti Belediyeciğiyle buluşturacağız. İnşallah Muradiye kendi evladına akrabasına sahip çıkarak ve 31 Mart gününde Başkanını Yıldırım Eyyubi Mehmetağaoğlu olacak. İnanıyoruz 31 Mart Ak Kadroların seçimi olacak. Buradan ilan ediyoruz Başta Muradiye Van Büyükşehir ve diğer 12 ilçeyi de kazanarak AK Partiyi hizmet noktasından en uç noktaya taşıyacağımıza yürekten inanıyoruz.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ