AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın Gürpınar’da düzenlenen programında konuştu. Başkan Güray burada yaptığı açıklamada, yerel seçimlere dikkat çekerek, “Huzur ve güven ortamının bozulmasına müsaade etmeyin” dedi. 

AK Parti'deki oy kaybının nedeni belli oldu! İşte AK Parti'nin yaptırdığı anketin sonuçları AK Parti'deki oy kaybının nedeni belli oldu! İşte AK Parti'nin yaptırdığı anketin sonuçları

BAŞKAN GÜRAY: GÜRPINAR 5 YILDA ŞAHA KALKTI

Gürpınar’daki programda konuşan AK Parti İl Başkanı Emre Güray, ilçenin 5 yılda şaha kalktığını belirterek, “Gürpınar kadim bir ilçe. Türkiye'nin en büyük yüzölçümüne sahip ilçesi ama maalesef son yıllarda dışarıya vermiş olduğu göçle birlikte nüfus olarak küçülmüş, kent merkezine de yaklaşık 20 kilometrelik bir mesafesi olmasına rağmen beklediği yatırımları zamanında alamamış ama Hayrullah başkanımızla birlikte son 5 yıllık süreçte şaha kalkmış. İlçemize hükümetimizin desteğiyle doğalgaz yatırımları yapılmış. Birçok alanda yatırımlar yapılmış. Tarım kenti olan Gürpınar ilçemiz bundan sonraki süreçte de hükümetimizin yatırımları ile birlikte Hayrullah başkanı yeniden seçerek, Van'ı AK Parti ile buluşturarak vatandaşlarımıza hizmet etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

12F8Cde1 A1D3 4336 Ab3E Eb24C497Ba74

“SİZLERDEN BİR KEZ DAHA RİCAMIZ BU HUZUR VE GÜVEN ORTAMININ BOZULMASINA ASLA MÜSAADE ETMEMENİZDİR”

Güray, yerel seçimlere de değinerek, “Bizim tek derdimiz hizmettir. Başka bir derdimiz yok. Hepimiz bu kadim coğrafyada kardeşçe büyüdük, kardeşçe yetiştik, hiç kimsenin bizi bölmesine müsaade etmedik ve müsaade etmeyeceğiz. Topraklarımızda huzur ve güven son derece önemlidir. Esnafımız artık kepenk kapatmıyor. Huzurlu bir şekilde evine geliyor. Evine aşını götürüyor. Sizlerden bir kez daha ricamız bu huzur ve güven ortamının bozulmasına asla müsaade etmemenizdir. Hep birlikte devletimizin, hükümetimizin, AK Parti kadrolarının yanında yer almanız. 31 Mart'ta başta büyükşehir olmak üzere 13 ilçemizde de belediyeleri kazanarak güçlü bir şekilde sayın Cumhurbaşkanımızın, Bakanlarımızın karşısına çıkıp memleketimize hizmet yolunda bir kez daha desteklerini isteyeceğiz” diye belirtti.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER