CANLI YAYIN | DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Selahattin Demirtaş'ın Eşi Başak Demirtaş ve Aralarında Leyla Zana'nın da olduğu çok sayıda siyasetçi Van’da protesto gösterisine katıldı.

Gösteriye Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları, Tuncer Bakırhan, DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, DEM Parti Kadın Meclisi Sözcüsü Halide Türkoğlu, HDP Gençlik Meclisi Eşsözcüsü Edanur İbrahimoğlu, Van Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, Leyla Zana, Başak Demirtaş, CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve CHP heyeti, SYKP Eşbaşkanı Mertcan Titiz, EHP Başkanı Hakan Öztürk, milletvekilleri ve MYK üyelerinin olduğu siyasetçiler ve kurum temsilcileri buradan açıklama yapmak üzere Feqiyê Teyran Parkı’na doğru yürüyüşe geçti. 

Bedelli askerliğe gelecek zam miktarı belli oldu! İşte yeni rakam Bedelli askerliğe gelecek zam miktarı belli oldu! İşte yeni rakam

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ