Trendyol Süper Lig'de sezona İsmail Kartal ile başlayan Fenerbahçe, topladığı 57 puanla liderlik koltuğunda yer oturuyor. Son olarak RAMS Başakşehir'e konuk olan sarı-lacivertliler, maçın bitimine dakikalar kala bulduğu penaltı golüyle sahadan 1-0 galip ayrılmıştı. Bu skorla beraber puanını 57'ye yükselten Kanarya, ligde çıktığı 22 maçta; 18 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

AVRUPA'DA SON SÜRAT!

2 ligde play-off ve ligden düşen takımlar belli oldu! 2 ligde play-off ve ligden düşen takımlar belli oldu!

Ayrıca bu sezon UEFA Konferans Ligi'nde de mücadele eden temsilcimiz, bulunduğu H grubunu topladığı 12 puanla lider tamamladı. Avrupa'da lider Fenerbahçe, grubundan lider çıktığı için doğrudan son 16 turuna kalma hakkını elde etmişti.

TRANSFERLER ART ARDA GELDİ

Ara transfer dönemine hızlı bir başlangıç yapan İsmail Kartal önderliğindeki Fenerbahçe, ilk olarak Leonardo Bonucci'yi transfer etti. Ardından vites düşürmeyen sarı-lacivertliler, Milan'dan Rade Krunic'i kiralık olarak renklerine bağladı. Bonucci'den sonra bir stoper hamlesi daha yapan Kanarya, Atletico Madrid forması giyen milli yıldız Çağlar Söyüncü'yü İstanbul'a getirdi. Bu sezon Süper Lig, UEFA Konferans Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda başarı hedefleyen sarı-lacivertliler, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Przeglad Sportowy'nin haberine göre; Tottenham, Fenerbahçe forması giyen Sebastian Szymanski'yi yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istiyor. Çubuklu ile gösterdiği performansla birçok Avrupa devini peşine takan Polonyalı yıldız futbolcu için dudak uçuklatan bir teklif yapılacağı belirtildi.

Fenerbahçeden Boeyin rekorunu kıracak satış Süper Lig tarihine geçecek

TAMI TAMINA 35 MİLYON EURO

Haberin detayında İngiliz devinin Sebastian Szymanski'yi transfer etmek için 35 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edildi. Fenerbahçe, başarılı oyuncuyu sezon başında Dinamo Moskova'dan 9.75 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna katmıştı. Bu sezon sarı-lacivertli takım ile tüm kulvarlarda toplam 34 maça çıkan orta saha oyuncusu 12 gol atarken 14 de asist yaptı. Ayrıca Transfermarkt verilerine göre Sebastian Szymanski'nin aktif olarak 20 milyon Euro piyasa değeri bulunmakta.

Kaynak: FANATİK