Yine güzel bir pazar gününde zemin güzel hava serin tribünler kısmen dolu şekilde maça girdik. Rakip yıllardır 3.ligde ve 2.ligde çok iyi kadrolar kuran çok kariyerli hocalarla çalışan fakat bir türlü istediği yerleri görememiş Diyarbekirspordu. Kadrosunda Arda Okan,Hasan Hüseyin,Ozan Papaker, her iki Bünyamin gibi 1. lig düzeyinde oyuncuları bulunduran yeni hocası Recep Çetin'in tribünden izlediği maça rakip çok dengeli başladı. Savunma çizgisini öne çıkarmayan adam takibini ısrarlı bir şekilde yapan hızlı hücumları arayan bir kimlikle oyuna başladı.

Bizim için 7 günde 3. maç olan bu maçta biraz yorgunluk belirtileri hissediliyordu. 1. bölgeye sert bir pres almadığı için oyunu daha önde oynamaya başladık. Fakat yeterli üretkenlikten yoksunduk. İlk yarı can sıkan bir mücadele oldu. Devre arasında sanırım iyi bir toplantı olmuştu ki 2. yarıya arzulu ve hızlı başladık. Sezonun başından beri Bertuğ'un oyunun iyi bir parçası olduğu takım arkadaşlarının performansını yükselten anahtarlardan olduğu ama arkadaşları tarafından yeterince topla buluşamadığını söylemiştim. Bu maçta yine oyunda topu tutan ve doğru servis ederek rakip sahada geçirdiğimiz süreleri arttıran isim oldu. Bu oyunu iyi bir golle süsledi. Burada dikkat çeken başka bir şey vardı ki bence önemli: Zafer Göktuğ'un asisti bence çok kıymetli. Bir 8 numara oyuncunun oyuna sol açık olarak girmesi ve o gol pozisyonunda doğru yerde olması ki mevki itibariyle orada pozisyon almayı ıskalayabilirdi. Bu sebeple onu da kutluyorum. Ayrıca Medeni'nin çizgiden çıkardığı pozisyon maçın kırılma anıydı. Rakip golden sonra biraz agresifleşti ki tribünde başkanlarıda hayli gergindi. Üstüne bir de hakemin oyuna müdahil olmasıyla maç bir anda çok gerildi. Bu anlar yönetilmesi zor anlardır ve biz bu anda Hasan'ın spektaküler golüyle bir anda buz kestik.

Takım o anda o kadar iyi refleks verdi ki bir anda yine rakip kaleyi ablukaya aldık. M.Ali Doğan'ın golüyle maçı kazandık.

Öncelikle Mustafa hocayı ekibini futbolcu arkadaşları kutluyorum. Ocak ayına kadar bu seriyi bir şekilde sürdürürsek bence çok farklı şeyler konuşabiliriz. Bir kaç sorunumuz var ki bence hoca ve heyeti çok net farkında hatta bence Osman hoca ve Ali kaptan şu anda o çalışmalara başlamış bile olabilir.

Öte yandan taraftarımız yine çok arzulu ve oyunun direkt içindeydi.

Şimdi önümüzde 11 12 gün bir süre var. Takıma muhtemelen biraz izin verilmiştir. Hem dinlenme hem de yeterince çalışma imkanı bulacak takımımız.

Şimdiden Mersin maçında takımımıza başarılar diliyorum. Mersinde Vanlı sayısı oldukça yüksek tüm hemşehrilerimizi takımımıza destek vermeye davet ediyorum.

Bu güzel yürüyüşün sürmesi dileğiyle...