Van gölü Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi Van’ın güzelliklerini insanlığın beğenisine sunmak amacıyla kente gelen Antalya Keşif ekibiyle yemekte buluştu.

Antalya’da çoğunluğu gazetecilerden oluşan bir ekip tarafından kurulan Keşif Ekibinin Van gezisi devam ediyor. 4 günlük program çerçevesinde Van’ın tarihi ve kültürel ören yerlerini fotoğraflayan Keşif Ekibi, İnci Kefalinin kutsal yolculuğunun yoğun olarak yaşandığı Erciş Dilaçay bölgesine gitti. Burada uçan balıkları uzun süre izleyen ve balıkların yumurtalarını bırakmak için engelleri aşmasını hayretle izleyen ekip bu doğa harikasını görüntülemek için bol bol fotoğraf çekti. Muradiye Şelalesini de gezen ekip akşam İskele sahilinde bulunan Van gölü Gazeteciler Cemiyeti Yönetiminin verdiği yemeğe katıldı. İskele sahilinde bulunan Van gölü Gazeteciler Cemiyeti Sabahattin Yılmaz Sosyal Tesisleri’nde verilen yemeğe Van Vali Yardımcısı Atay Uslu, Antalya Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı İdris Taş, Antalya Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Keşif Ekibi Yönetim Kurulu Eş Başkanı Hidayet Gültekin, Antalya Burada Gazetesi İmtiyaz Sahibi Keşif Ekibi Eş Başkanı Murat Seyirci, Akdeniz Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Keşif Ekibi Yönetim Kurulu Üyesi Şifa Çiçek, ‘Antalya kadın.com’ imtiyaz sahibi Keşif Ekibi Yönetim Kurulu Üyesi Nilhan Kırdı, Antalya Gündem Gazetesi Köşe Yazarı Keşif Ekibi Yayın Kurulu Başkanı Ümit Ünaldı, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Basın Danışmanı Ümit Ziya Altı ve Keşif Ekibi Yönetim Kurulu Üyeleri Gülnaz Gültekin, Yıldız Çiçek ve Aylin Seyirci katıldı.

 

GAZETECİLER’DEN ANTALYA’YA DAVET EDİLDİ

 

Van gölü Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Akyüz, Genel Sekreter Sıddık Güler, Üyeler Ömer Aytaç Aykaç ve Selahattin Akdaş tarafından karşılanan Keşif Ekibi önce tesisleri gezdi. Daha sonra hep birlikte yemeğe geçen gazeteciler Van ve Antalya’nın genel durumu ile ilgili bol bol sohbet etti. Cemiyetin yemek jestinden dolayı yönetime teşekkür eden Keşif ekibi, büyük bir çoğunluğunun ilk kez geldiği Van’da kendilerine gösterilen sıcak ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Sıcak bir ortamda geçen yemekte Antalya ile Van arasında gazeteciler arasında kurulacak ilk köprünün de temelleri de atılmış oldu. Vanlı gazetecileri Antalya’ya davet eden Keşif ekibi, ziyaret anısına çektirdikleri hatıra fotoğrafının ardından tesisten ayrıldı. 

Editör: TE Bilisim