Edremit Belediyesi, Berivan Halk Kütüphanesi ve Eğitim Destek Evi için ‘ Kitap okundukça yaşar. ‘ sloganıyla kitap kampanyası başlattı.

 

Edremit Belediyesi kendi bünyesinde bulunan Berivan Halk Kütüphanesi ve Eğitim Destek Evi için ‘ Kitap okundukça yaşar ‘ sloganıyla kitap kampanyası başlatarak başlatılan kitap kampanyasına destek olunması için tüm duyarlı yurttaşlara, kurum-kuruluşlara, sivil toplum örgütlerine çağrı yapılarak kitap kampanyasına destek olunması talep edildi.

 

Şabaniye Mahallesi’nde bulunan Berivan Halk Kütüphanesi için başta roman, hikaye, araştırma, tarih, mitoloji, antropoloji, entoloji, biyografi, çizgi romanlar, deneme-inceleme, dünya klasikleri, ekoloji, felsefe düşünce kitapları olmak üzere TEOG, YGS ve LYS sınavlarına hazırlık materyalleri talep edilirken; yine Edremit Belediyesi bünyesinde bulunan Eğitim Destek Evi için de yine yoğunluklu olarak TEOG, YGS, LYS sınavlarına hazırlanan ve maddi durumları iyi olmayan çocuklar-gençler için söz konusu sınavlara hazırlık için konu kitapları, soru kitapları, test benzeri materyallerin bağışlanarak kitap kampanyasına destek olunması tüm duyarlı kişi kurum ve kuruluşlardan, sivil toplum örgütlerinden talep edildi.

 

Edremit Belediyesi’nin ‘Kitap Okundukça Yaşar. Başlattığımız Kitap Kampanyasına Sende Destek Ol’ sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında toplanacak kitaplar Berivan Halk Kütüphanesi ve Eğitim Destek Evi’ne bırakılarak dershaneye, etüt merkezlerine gitme imkanı bulunmayan öğrencilere sağlanan ücretsiz eğitim merkezlerinde aynı zamanda da ücretsiz materyal imkanı tanınmış olunacak.

 

Kitap kampanyasına destek vermek isteyenler için kitap teslim adresleri olarak Edremit Belediyesi hizmet binaları, Berivan Halk Kütüphanesi (Şabaniye Mahallesi) , Edremit Belediyesi Eğitim Destek Evi (İpekyolu Caddesi Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi yanı ) olarak belirlendi. İrtibat telefonu: 0 432 312 22-01 / 02 

Editör: TE Bilisim