Saray Belediyesi tarafından mahallelerin daha modern bir görünüme kavuşturulması için ilçeye bağlı tüm mahallelerde yapımı planlanan kilit taşı döşeme işi Değirmigöl, Dolutaş, Kazlıgöl,  Keçikayası, Zincirkıran mahallelerinde tamamlandı. Saray Belediye Eş başkanları Zilan Aldatmaz ve Kadir Çalışkan yapımı tamamlanan mahallelerde incelemelerde bulundu.

 

Yapılan çalışmalarla ilgili konuşan Belediye Eş Başkanı Zilan Aldatmaz şunları söyledi: “Kilit taşı çalışmalarımızın startını verdik. Fen İşleri Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar devam edecek. Bu çalışmalar sadece üç beş mahalle de değil ilçenin birçok noktasında ve ilçemize bağlı tüm mahallelerimizde parke ve bordur taşı döşeme işi tüm hızıyla devam edecek.”

 

Açıklamalarda bulunan Eş başkanı Kadir Çalışkan ise vatandaşların sesine kulak verdiklerini söyledi. Çalışkan, “Vatandaşlarımızın bizlere ilettikleri sorunları bir bir çözmeye devam ediyoruz. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Kısa zamanda bu çalışmalarımızı tamamlayarak, vatandaşı çamur çilesini bitirip, halkın hizmetine sunmayı arzuluyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim