31 Mart 2024 yılında yapılacak mahalli idareler seçimi heyecanı devam ederken, aday adaylığı başvurusu ile temayül yoklamasının bittiği AK Parti de Van’daki seçim çalışmalarını sürdürüyor. Van’da, yaklaşık 3 ay önce İpekyolu İlçe Başkanlığı görevine başlayan Yavuz Kuşan rüzgârı esmeye devam ederken, Başkan Kuşan ile teşkilatı 4’üncü mahalle başkanlığı ofisini yoğun katılımla açtı. 

BAŞKAN KUŞAN VE EKİBİ MAHALLE BAŞKANLIĞI OFİSİ AÇMAYA DEVAM EDİYOR!

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı, mahalle başkanlığı ofislerini açmaya devam ederken, bu kapsamda Erçek Mahallesi’nde mahalle başkanlığının açılışı yoğun katılımla gerçekleşti. Açılışa AK Parti Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyesinin yanı sıra çok sayıda partili katılım sağladı. Açılışta konuşan Başkan Kuşan, yerel seçimlere dikkat çekerek İpekyolu’nu AK Parti’nin kazanacağını dile getirdi. 

ERÇEK MAHALLE BAŞKANLIĞI YOĞUN KATILIMLA AÇILDI!

Kuşan, bundan böyle Erçekliler ve AK Parti arasında bir köprü olmayacağını belirterek, “Kıymetli Erçekliler herkesin ismini tek tek zikredemesem de karşımda gördüğüm yüzlerin Erçek için yapmış oldukları hizmetin şahidiyim. Hepinizin huzurunda tekrar Allah razı olsun diyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Değerli Erçekliler, Erçek 2012 yılında Kurucu İlçe Başkanı olduktan sonra çok kıymet verdiğim bir yer olmuştur. Dolayısıyla buraya geldiğim zaman beni bir heyecan sarıyor ve bu heyecanı bana yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hepiniz birbirinizden farklı ve kıymetli insanlarsınız. Allah eksikliğinizi vermesin. Bu açılışlarımızın 4’üncüsü oluyor inşallah bundan sonrasında da devam edecek, yani bütün mahallelere ulaşmaya çalışacağız. Bundan böyle Erçekliler ve AK Parti arasında uzun bir köprü yok. Hemen yanı başınızda bir mahalle başkanlığı ofisiniz olacak. Burada mahalle koordinatörünüz, mahalle başkanınız olacak. Varsa sorununuz, sıkıntınız onlarla irtibata geçeceksiniz, onlar da bize iletecek. Bizler de sizler için elimizden geleni yapacağız. Bu konuda buranın açılışında emeği geçen bütün teşkilat mensubu dostlarıma ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. 

“AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİ VAN’LA, ERÇEK İLE KAVUŞTURACAĞIZ”

AK Parti 81 ilde sahaya inip seçmenine soracak: Seçimi neden kaybettik? AK Parti 81 ilde sahaya inip seçmenine soracak: Seçimi neden kaybettik?

Yerel seçimlerde AK Parti’nin İpekyolu’nu kazanacağını aktaran Kuşan, “Az önce Fahrettin Bey’i dinlediğimde doğal gaz sorunundan bahsetti. Biz Van’a geldiğimizde Vali Mithat Bey Mahallesi olsun, Yalı Mahallesi olsun bu sorunla karşı karşıyaydı. Allah’a şükürler olsun onların sorunlarını aştık ve hallettik. Şimdi sıra Erçek’te. En kısa zamanda AKSA ile görüşeceğiz ve onları bir adım atmaya zorlayacağız. Bu zamana kadar Erçeklileri hiçbir zaman yalnız bırakmadığımız gibi bundan sonra da bırakmayacağız. Malumunuz yerel seçimler geliyor. Ben şunu hissediyorum, Allah’ın izniyle adım adım yaklaştığımız İpekyolu Belediyesini sizlerin sayesinde, sizlerin izniyle kazanacağız ve kazandık. Herkese duyurumdur ki, bizler bu sene çok heyecanlıyız. AK Parti belediyeciliğini Van’la, Erçek ile kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

“BU SENE AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ BAYRAĞINI DİKECEĞİMİZ SENEDİR”

Yarım kalan şarkıyı tamamlamak için göreve geldik diyen Kuşan, “3 aydır göreve başladım. Göreve başladığım üç aylık süreçte bütün mahalle ve köyleri gezdim. Buralarda 20 yıl önce yapılması gereken şeyler yarım kalmış. Biz göreve geldiğimizden beri kendi imkânlarımızla her mahalleyi adeta bir şantiye haline getirdik. Sizden birilerinin artık seçilmesi gerekiyor. Öyle birini seçeceksiniz ki aranızdan biri olacak. Bu sene çok vahim bir senedir, bu sene AK Parti belediyeciliği bayrağını dikeceğimiz senedir. Bizler bu konuda hiçbir engel, hiçbir sıkıntı tanımıyoruz. Yarım kalan bir şarkımız var. Onu da inşallah tamamlamak için göreve geldik. Birbirinden kıymetli aday adaylarımız var. Ama seçilen adayımız kim olursa olsun bizler kendisine 7-24 huzur vermeyeceğiz. Yarım kalan bütün işleri yapacağız. Değerli dostlar ümit varım, heyecanlıyım ve dostlarımın gözlerindeki ışık bizi zafere ulaştıracaktır. Sizleri şimdiden müjdeliyorum, İpekyolu Belediyesi Erçek’e, Van’a hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: FATMA NUR POLATCAN-HAKAN İZGİ