Kedi eti yemek helal midir?

İsrail, dünyada eşi benzeri görülmemiş adi bir savaş yürütüyor. Barbar Batının eliyle 115 gündür Gazzeli Müslümanların üzerine bomba yağdırıyor, çocukları ve kadınları katlediyor, tarihte görülmemiş bir vahşet yaşatarak Gazze’de soykırım uyguluyor. Bombalarla katlettiği 14 bin çocuk yetmiyormuş gibi şimdi de çocukları açlık ve susuzluğa mahkum ederek, ölüme sürüklüyor. Çocuklar, artık bombalarla değil açlıktan şehit oluyorlar.

Gazze’de Müslümanlar bir lokma ekmeğe muhtaç olmuş durumdalar. Böyle bir zaruret esnasında, çocuklar açlıktan ölmesin diye “Kedi eti yemek helal midir?” sorusuna cevap arıyorlar. 

Bu bize gösteriyor ki kıtlığın ve açlığın bu kadar baş gösterdiği bir durumda bile Gazzeli Müslümanlar inandıkları İslam dininin helal-haram kavramından vazgeçmiş değil.

Böyle bir durumda “kedi eti yemek helal midir, değil midir” bilmem ancak; “bir bedene benzetilen Müslümanların” bedenimizin Gazze parçası açlıkla boğuşurken, bizim açlıkla boğuşan bedenimizin bu parçasına sahip çıkmayıp, israf sofraları kurmamız HELAL DEĞİLDİR!

Gazzeli çocukları, kedi etini yemeye mecbur bırakan, İsrail silahlı kuvvetlerine destek veren kolayı yudumlamak HELAL DEĞİLDİR!

İsrail’in ürünlerini tüketmek HELAL DEĞİLDİR!

Aynı zamanda, Müslümanları kedi etini yemeye hatta kedileri bırakın, hayvan yemi dahi bulsalar açlıktan ölmemek için o yemden ekmek yaparak, onu yemeye mecbur bırakan barbar İsrail’e domates satmak HELAL DEĞİLDİR!

Gazzelilerin su vanalarını kapatan İsrail’e su satmak HELAL DEĞİLDİR!

Ekonomileriyle İsrail’e destek veren, Amerika gibi devletlerin paralarını yatırım aracı olarak ceplerinde taşımak HELAL DEĞİLDİR!

Hatta şu an Gazze’de yaşanılan durumun tam tersi olsa; ölen, açlıkla ölmeye mahkum bırakılan Yahudilerin çocukları, öldüren de bir Müslüman devlet olsaydı, o Müslüman devlete destek vermek helal olamazdı. O Müslüman devletin ürünlerini almak helal olamazdı.

İslam’ın elini uzattığı ilk mazlum “kız çocukları” nezdinde bütün çocuklar olmuştur. İslam, çocukların öldürülmesine asla izin vermez.

Savaşta dahi olsa çocuklar “Ö L D Ü R Ü L E M E Z”

Belki diyebilirsiniz benim almayacağım bir kola, bir kahveyle İsrail’e ne olacak?

İsrail terör devleti senin almayacağın bir kolayla batmayacaktır ancak; İsrail ürünlerini almamakla bu zulme karşı olduğunu göstermiş olacaksın. Çocukları, kedi etini yemeye mecbur bırakan o barbarların tarafında yer almadığın belli olacaktır.

Ve “bir binanın tuğlalarına benzetilen Müslümanların” bu insanlık binasında, bir tuğla olduğun belli olacaktır.

Unutmayalım! İsrail’in mallarına harcadığımız her bir lira, Gazze’nin üzerindeki ablukayı artıracak, dolayısıyla Gazzelilerin açlık ve susuzlukla geçireceği gün sayısını da artıracaktır.

Vicdanlarımızı ırkçılık çöpüne atmadan, var gücümüzle zulme uğrayan çocuklardan yana olalım. 

Elimizde bulunan ve atom bombasından daha etkili olan “boykot silahını” kullanarak Gazze’ye sahip çıkalım!