Van Büyükşehir Belediyesi’nin bu paylaşım üzerine Vanspor taraftarları karara tepki gösterdi. Taraftarlardan gelen tepkiler üzerine Van Büyükşehir Belediyesi eş başkanları Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal, yarın oynannacak olan Vanspor-Altınordu maçını taraftarlarla beraber izleyeceği açıklandı.

TARAFTARLAR ALINAN KARARA TEPKİ GÖSTERDİ

Fenerbahçe'de sürpriz isim: Simon Kjaer Fenerbahçe'de sürpriz isim: Simon Kjaer

Van Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda yarın oynanacak olan Kastamonuspor-Amedspor maçını Kent Meydanında canlı olarak yayınlayacağını duyurmasının ardından Vanspor taraftarları alınan bu karar tepki gösterdi.

ZEYDAN VE ŞEDAL MAÇI STATTAN İZLEYECEK

Van Büyükşehir Belediyes, Kastamonuspor-Amedspor maçını Kent Meydanında canlı olarak yayınlayacağını duyurmasının ardından Vanspor taraftarları alınan bu karara tepki gösterdi. Taraftarlardan gelen tepkiler üzerine Van Büyükşehir Belediyesi eş başkanları yarın oynanacak olan olan Vanspor-Altınordu maçını taraftarlarla beraber izleyeceği açıklandı.

Van Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda; Kentimizin takımı #Vanspor un maçını birlikte izleyeceğiz. 14 Nisan Pazar günü saat 15.00 da oynanacak VanSpor Altınordu Spor maçını #Van Büyükşehir Belediye Eş başkanlarımız Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan #GölkentliletTaraftarGrubu ile beraber Van Şehir stadyumunda izleyecek. Haydi #Vanspor birlikte başaracağız!” denildi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: HABER MERKEZİ