Van’da da seçim heyecanı sürerken, AK Parti Van’daki çalışmalarına hız verdi. AK Parti’nin Van’da yaklaşık 1 ay önce Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve iki hafta önce de 13 ilçenin belediye başkan adayları belli olurken, o günden bu yana sahaya inen adaylar vatandaşla bir araya gelmeyi sürdürüyor. AK Parti Van’da seçim çalışmalarını sürdürürken, bu kapsamda kentteki 2 büyük ilçenin seçim ofisi açıldı. AK Parti İpekyolu ve Tuşba ilçesinin seçim ofisi açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi. 

AK Parti'deki oy kaybının nedeni belli oldu! İşte AK Parti'nin yaptırdığı anketin sonuçları AK Parti'deki oy kaybının nedeni belli oldu! İşte AK Parti'nin yaptırdığı anketin sonuçları

“VAN’I MARKA ŞEHİR HALİNE GETİRECEĞİZ”

Seçim ofisi açılışında konuşan AK Parti İpekyolu Belediye Başkan adayı İsa Berge, Van’ı marka şehir haline getireceklerini dile getirerek, “Van’ımız çok güzel bir kent. Türkiye’de marka şehir olacak çok güzel bir şehirde yaşıyoruz. Çarşıyı, sokağı gezdiğimde çok sıcak karşılandık. Sayın Cumhurbaşkanımız Van’ı çok seviyor. Van’a çok değer veriyor. Biz el birliğiyle Cumhurbaşkanımızın bu isteğini 31 Mart’ta gerçekleştireceğiz. İnanıyorum ki kentsel dönüşümü bulacağız. Van’ın kronikleşmiş sorunları var. Van’da en büyük sorun imardır. Zemin etüt çalışması yaparak 14-20 kat arası ruhsat vereceğiz. Van’ın güçlenmesi için yeni bir yapılanmaya ihtiyaç var. Yeni bir şehirleşmeye ihtiyaç var. Bu şehirleşmede imar alanlarını açmakla olur. Biz her zaman işsizlik diyoruz. İşsizliğin önündeki en büyük engel imar yapılanmasıdır. Biz Erek Dağı’nın olduğu kısma bir şehir kuracağız. Biz güçlü bir yapılanma kurduğumuzda işsizlik sorunu ortadan kalkmış olacak. Okuyan gençlerimiz eğitim-öğretim döneminde çok zorluk çekiyor. Ben gençlerimize şu sözü veriyorum; Allah’ın izni kuvvetiyle ilk önce gençlerimize burs vereceğiz. Her mahallemize kreş açacağız. Van’ı marka şehir haline getireceğiz” dedi. 

İPEKYOLU VE TUŞBA SEÇİM OFİSİ AÇILIŞINA YOĞUN KATILIM!

Seçim ofisi açılışında konuşan AK Parti Tuşba Belediye Başkan adayı Süleyman Oflas, seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Yaklaşık 15 gündür sahadayız. Bugün seçim ofisimizin açılışını yapıyoruz. Bu coşkulu kalabalığı gördükten sonra ‘ben şu an bir belediye başkan adayı olarak değil, bir belediye başkanı olarak’ diyorum ki hepiniz hoş geldiniz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER