TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Vefa Group Vanspor hafta sonu oynanan Esenler Erokspor’u 1-0 yenerek liderliği yeniden devralmıştı. Vefa Group Vanspor bugün konuk olduğu Hes İlaç Afyonspor’u 46. dakikada Harun Kavaklıdere’nin golü ile 1-0 yenerek galibiyet serisini iki maça çıkardı.

VANSPOR LİDERLİĞİNİ PERÇİNLEDİ

TFF 2 lig Beyaz Grup'ta 9.hafta maçları bu gün oynanacak maçlarla devam edecek. Zirveyi yakından ilgilendiren maçta Vefa Group Vanspor, Hes İlaç Afyonspor’a konuk oldu. Geçtiğimiz hafta sonunda Esenler Erokspor’u mağlup ederek yeniden liderliğe yükselen Vanspor, Afyonspor’u da yenerek liderliğini perçinledi. Ligin 8.hafta maçında Esenler Erokspor’u konuk etmiş maçı iyi bir oyunla kazarak hem yeniden olmuş hem de lider Esenler Erokspor’a da ligdeki ilk yenilgisini tattırmıştı.

Enes Ünal, performansıyla Premier Lig'e damga vurdu! Enes Ünal, performansıyla Premier Lig'e damga vurdu!

EN YAKIN RAKİBİNE 4 PUANLIK FARK ATTI

Ligin 7 hafta maçında 1461 Trabzon ile oynanan maçta Vanspor hem liderliği kaybetmiş hem de 4-0 gibi ağır bir skorla sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı. Ligde sadece 1 mağlubiyeti bulunan Vanspor, konuk olduğu Afyonspor’u 1-0’lık bir skorla yenerek, puanını 24’e çıkardı ve en yakın rakibi Nazilli Belediyespor’a 4 puanlık fark atmış oldu. Vanspor, ligde oynadığı 9 maçta 8 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ