ŞEHRİVAN ÖZEL - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig'de bu yıl Kırmızı ve Beyaz Grup'ta Vanspor FK ile Amedspor fırtınası esmeye devam ediyor.

Doğu ve Güneydoğu'nin iki önemli temsilcisi olan takımlar bu sezon boyunca adından söz ettirirken bugün oynanan maçlar yüz binlerce insanın dikkatini çekti. Amedspor'un en yakın rakibi olan Kastamonuspor ile oynadığı ve TFF'nin resmi kanalından yayınladığı maç anlık olarak yüzbinlerce kişi tarafından izlendi.

Barcelona'dan Arda Güler'e büyük övgü! Barcelona'dan Arda Güler'e büyük övgü!

Amedspor deplasmanda aldığı 1-0'lık galibiyet ile en yakın rakibi ile puan farkını açıp şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.

Beyaz Grup'ta şampiyonluk arayan Vanspor FK ise bugün Altınordu karşısında önemli bir maça çıktı. Evinde 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 kazanarak puanını 69'a çıkaran Vanspor FK, kalan maçlar öncesi büyük avantaj yakaladı. Eksik maçını kazanması halinde lig ikincisi konumuna yükselecek olan Vanspor'un, Esenler Erokspor'un puan kaybı yaşaması ile birlikte şampiyon olacağı senaryoların hesabı yapılmaya devam ediyor.

2. lige damgasını vuran takımların maçları bugün 15.00'te oynanırken maçın ardından da takımlar konuşulmaya devam etti.

Dünyanın en önemli sosyal medya platformlarından olan X (twitter)'te ülke gündemine giren başlıkların ilk sırasında Vanspor yer aldı. Amedspor'un da yer aldığı #spor kategorisinde her iki takım ile ilgili binlerce paylaşım yapıldı.

Ekran Resmi 2024 04 14 22.23.48

Kaynak: ŞEHRİVAN GAZETESİ - HABER MERKEZİ