ŞEHRİVAN HABER - Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yılı kutlamaları ülkenin dört bir tarafında yapılırken, Van’da da Ş.J.Yarbay Yusuf Turgut İlkokulu (FİLO) öğrencileri de renkli görüntülere sahne olan kutlamalar gerçekleştirdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yurdun dört bir tarafında düzenlenen etkinliklerle kutlanmaya başladı. Cumhuriyet’in 99’uncu yılı dolayısıyla yapılan kutlamalarda öğrenciler öğretmenleri ile birlikte bayram sevincine ortak olurken Ş.J.Yarbay Yusuf Turgut İlkokulu (FİLO)’nun minik öğrencileri de bu şölene ortak oldu.

İLK BAYRAM KUTLAMALARINI YAPTILAR

Ş.J.Yarbay Yusuf Turgut İlkokulu 1-E sınıfının minik öğrencileri, öğretmenleri Şenay Bahçe ile birlikte rengarenk bir bayram kutlaması gerçekleştirdi. Kırmızı beyaz kıyafetleri ve bayrakları ile okul önünde yapılan törene katılan çocuklar öğrencilik hayatlarının ilk kutlamasını şarkılar eşliğinde gerçekleştirdi. Günlerdir büyük bir heyecanla 29 Ekim kutlamalarına hazırlanan öğrenciler öğretmenleri ile birlikte Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamanın mutluluğunu yaşarken miniklerin Şenay öğretmeni de öğrencilerinin sevincini paylaşmayı ihmal etmedi. Öğrencilerine Cumhuriyet Bayramı’nın anlam ve önemini anlatan Şenay öğretmen, daha önce de okuttuğu öğrencileri ile yaptığı sayısız etkinliklere bir yenisini daha eklemiş oldu.

Editör: TE Bilisim