Süper Lig'de son olarak Giresun'la berabere kalan F.Bahçe'de Başkan Ali Koç ve teknik direktör Jesus bir görüşme gerçekleştirmişti. Portekiz basınında yer alan haberlere göre bu görüşmede sözlü tartışma da yaşandı. Jesus belirsizliği devam ederken Romanya basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Sport.ro sitesinde yer alan Akşam'ın derlediği haberde sarı-lacivertliler Mircea Lucescu ile ilgileniyor.

Geçtiğimiz senelerde de birçok kez gündeme gelen Rumen teknik adam, Jesus öncesi Kanarya'dan teklif aldığını açıklamıştı. Rumen teknik adamın, Dinamo Kiev ile mukavelesi 2024 yılına kadar sürüyor. Lucescu, kısa süre önce kalça kireçlenmesi sebebiyle ameliyat oldu. Hastanede bile cep telefonuyla yardımcısını arayarak Dinamo Kiev'in ilk 11'ini kurdu ve taktikler verdi. Jorge Jesus'un geleceği ise belirsizliğini koruyor. Portekizli çalıştırıcının adı sürekli olarak Brezilya kulüpleri veya Brezilya Milli Takımı'yla anılıyor.

Temsilcimiz Fenerbahçe, Olympiakos'a elendi Temsilcimiz Fenerbahçe, Olympiakos'a elendi

JARDIM HALEN GÜNDEMDE

Romanya basını Lucescu iddialarını ortaya atarken, Leonardo Jardim sesleri de kesilmedi. Shabab Al-Ahli'nin koçu olan 48 yaşındaki Portekizli ile Al Nassr da ilgileniyor. Portekiz basını ise Avrupa'ya geri dönüş yapmak isteyen Jardim'in bu sebeple Fenerbahçe'yi tercih edebileceğini yazdı. Yine de her şey Jesus'un geleceğine bağlı.

Kaynak: AKŞAM