Şemsiyeli Sokak’ta hizmet veren ve özellikle ev yapımı tatlılarıyla misafirlerinin beğenisini toplayan The Sherbet Cafe, ulusal ve yerel basın mensuplarını ağırladı. Van’da açılan cafe, insanların yeni dinleme adresi olurken, İşletme sahibi Ayla Taşçı ve Caner Özlü de basın mensuplarını ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. The Sherbet Cafe’nin anlamlı davetlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren gazeteciler ise işletme sahiplerine teşekkür ederek, bol kazanç diledi.

BİRBİRİNDEN GÜZEL TATLILAR MÜŞTERİLERİN BEĞENİSİNE SUNULUYOR!

 Amaçlarının kentte kamuoyunu bilgilendirme amacıyla yaz kış demeden çalışan gazetecileri biraz olsun yoğun iş tempolarından uzaklaştırmak olduğunu belirten İşletme sahibi Ayla Taşçı ve Caner Özlü, “Yeni açtığımız kafemizde kendi ürettiğimiz Tramisu, Kıbrıs tatlısı, Suffle, köstebek tatlısı ve ismini yazamadığım birbirinden güzel tatlılarımızı onların damak tadına sunmak istedik. Amacımız onları biraz olsun stresten uzaklaştırmak ve güzel vakit geçirmelerini sağlamaktır” dedi.

THE SHERBET CAFE MÜŞTERİLERİNE SINIRSIZ HİZMET VERİYOR

Kafede misafirlere servis edilen tatlıların ev yapımı olduğunu ve günlük olarak servis edildiğini belirten Taşçı ve Özlü, “Tatlılarımız piyasada olan tatlılar ama kendimize has soslar ile farklı bir tat kattık. Bu da misafirlerimizin büyük beğenisini alıyor. Tatlıları tadan tüm misafirlerimiz buradan memnun ayrılıyor. Tabi onların memnun ayrılmaları haliyle bizleri de memnun ediyor. Bizle bu duygularla davetimizi kırmayıp gelen tüm basın mensuplarına teşekkür ediyor, bu zorlu mesailerinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: GÜNCEL VAN HABER 

Editör: TE Bilisim