Türkiye Karate Federasyonu ve Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Bingöl ve Ağrı illerinden gelen 130 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Karate Dostluk Turnuvası sona erdi. 


Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen ve Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde yapılan turnuvada ter döken sporcular performanslarıyla göz doldurdular. Van’dan da 4 spor kulübünün katıldığı turnuva sonunda dereceye giren takımlara ve sporculara ödüllerini Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Yalçın Özdemir, Turnuva Koordinatörü Yusuf Tuna, Karate İl Temsilcisi Nurettin Tekin tarafından verildi.


Ödül töreni sonunda konuşan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Yalçın Özdemir, “Öncelikle Türkiye Karate Federasyonumuz tarafından düzenlenen ve il müdürlüğümüz tarafından da organize edilen, Ağrı ve Bingöl illerimizden gelen 130 sporcunun katılımları ile yürütülen Karate Dostluk Turnuvamıza katılan sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyoruz. Bu turnuvayı düzenlememizin amacı ilimizde ve bölgemizde karate branşının daha da yaygınlaştırılması ve her branşta olduğu gibi karate branşında da başarılı sporcularımızı belirleyip ilimiz ve ülkemizi temsil eden milli takımlarımızın alt yapısına sporcu kazandırmaktır. Bu müsabakalarda da çok başarılı sporcularımızı gördük. İnanıyoruz ki sporcularımız bizlerin onlara olan güvenlerini boşa çıkarmayacaktır. Buradan son olarak dereceye giren bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu organizasyonda emeği geçen bütün arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim