Acun Medya yapımcılığı ile TV8 ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin sevilen yemek programı MasterChef Türkiye her sezon olduğu gibi bu sezonda ilgiyle takip ediliyor. Sevilen yarışmada geçtiğimiz günlerde tartışma konularına karışan jüri üyelerinin aldığı maaş merak konusu oldu. Bakın en yüksel maaşı kim alıyormuş...

TV8 ekranlarının merakla izlenen yemek programı MasterChef Türkiye'de seyirci kitlesi, yarışmanının jüri üyeleri Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın aldığı maaşı merak ederek gündeme getirmişlerdi.

Geçtiğimiz günlerde Somer Şef ve Mehmet Şef'in de maaş konusu hakkında tartıştığı iddiaları seyircinin merakını iyice körükledi. 

İddialara göre maaşını Türk lirası üzerinden alan Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu'nun döviz üzerinden maaş almasına tepki göstererek muhasebenin kapısına dayanmış ve resti çekmişti.

Televizyon dünyasının gündemine bomba ibi düşen bu haberden sonra Somer Sivrioğlu paylaşımı ile çıkan iddiaları yalanlamıştı.

Somer Şef paylaşımında, "Ekmeğimizi, derdimizi, emeğimizi bölüşmüşüz yıllarca. Hayatı dolar, lira, dedikodu, yalan olanların anlamasını beklememek lazım. Kardeşimdir gerisi laf-ı güzaf" diyerek iddiaları yalanladı.

Çıkan iddialar ve tartışma konuları devam ederken arayı kızıştırmamak adına şeflerin aldığı maaşlar açıklandı. Ünlü şeflerin aldığı maaşlar duyanların dudaklarını uçuklattı.

İddiaya göre, jüri üyeleri Masterchef yarışmasından aylık olarak aldıkları ücret 200-250 bin TL arasında. Her sezon yaklaşık 6 ay süren yarışmada şeflerin kazancı en az yaklaşık 1.5 milyon TL olduğu tahmin ediliyor.

Editör: TE Bilisim