Başkan Şeylan mesajında; "Takvim yapraklarının 15 Temmuz 2016 Cuma’yı gösterdiği o karanlık gece Türk Milleti; FETÖ/PYD terör örgütünce gerçekleştirilen en kanlı, en alçak ve en sinsi darbe girişimine maruz kalmıştır.

Bu milletin aziz evlatları tıpkı Malazgirt’te, Çanakkale’de, Sakarya’da, Kurtuluş Savaşında olduğu gibi, vatanını elinde bayrak göğsünde iman ile topyekûn savunmuştur. 15 Temmuz gecesi ismini bilmediğimiz milyonlarca kahraman Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla meydanlara inerek güvenlik güçlerimizin yanında yer almış ve vatanı her ne pahasına olursa olsun koruyacağını, yeri geldiğinde bir kez daha kahramanlık destanı yazmaya hazır olduğunu göstermiştir.

Devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri ile asil milletimizin destekleriyle ülkemizin bekasına, birliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütüne karşı mücadeleden asla taviz vermeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde şehitlik mertebesine ulaşan Aziz Şehitlerimize bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilik şerefine erişen kahramanlarımıza şükran ve minnetlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim