ŞEHRİVAN HABER: Özalp Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantılarının ikinci bileşimi Belediye Eş Başkanı Yakup Almaç başkanlığında yapıldı.

Özalp Belediyesi’nin Aralık ayı meclis toplantısında gündem maddeleri masaya yatırılarak meclisin sunuldu. Toplantıda açılış konuşması yapan Belediye Eş başkanı Yakup Almaç, ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolasıyla kısa bir açıklama yaptı. Almaç, engellilerle empati kurulması gerektiğini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü; “Hepimiz birer engelli adayıyız. Bu bilinçle hareket ederek engel çeşidi ne olursa olsun engellilerle empati kurmamız, kendileriyle dayanışma içerisinde olmamız lazım. Bizler Özalp Belediyesi olarak  engelli yurttaşlarımızın hayatlarının kolaylaşması için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

 

ÇAĞATAY SUNGUR İSMİ ÖZALP’TE YAŞATILACAK
 

 
Toplantıda belirlenen gündem maddeleri görüşülmesinin ardından geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi ile hayatını kaybeden eczacı Çağatay Sungur’un isminin ilçede Suhiyettin Aras olarak bilinen sokağa verilmesi önergesi oylamaya sunuldu. Söz konusu önerge oy çokluğu ile mecliste kabul edildi.  

ALMAÇ: SUNGUR’UN GÖSTERDİĞİ VEFA VE FEDAKÂRLIK UNUTMAYACAK

Söz konusu önergeyle ilgili tekrar söz alan Almaç, Çağatay Sungur’un uzun süredir mesleğini icra ettiği ilçede her kesim tarafından çok sevildiğini ve Özalp halkı için büyük değer olduğunu vurguladı. Almaç, böylesi bir karar ile Çağatay Sungur’un yediden yetmişe tüm ilçe halkına karşı yıllardır gösterdiği vefa ve fedakârlığı unutmayacaklarını göstermek istediklerini belirtti.

Editör: TE Bilisim