İstanbul, Denizli ve Bulgaristan’da üretim yapan Pensan Fatih Kalem A.Ş., Van’da ürün tanıtımını gerçekleştirdi.

 

Sağlık Bakanlığının izniyle ürettiği ürünleri 56 ülkeye ihraç eden ve tüm Türkiye'deki kırtasiye satış noktalarına ürün satan Pensan, Van'da düzenlediği satış sezonu etkinliği ile ürünlerini tanıttı. Elite World Van Hotel'de 3-6 Mart tarihleri arasında düzenlenen etkinliğin ardından bir açıklamada bulunan Pensan Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürü Osman Bağaç, davetlilere ürünler ve üretim sahaları ile ilgili bilgi verdi. 2014 yılından beri Van'da bu tür etkinliklerin düzenlendiğini ifade eden Bağaç, "Bu Van’daki dördüncü etkinliğimiz. Her sene müşteri sayısını, ciromuzu arttırdığımız bir etkinlik oluyor. Van’ın bir potansiyel il olmasından ve Van’ı önemsediğimizden dolayı her sene bu etkinliğimizi periyodik hale getiriyoruz” dedi.

 

2014 yılına kadar Pensan Fatih Kalemcilik dışında Van’da hiçbir ulusal firmanın faaliyet yapmadığının altını çizen Bağaç, “Hamd olsun bizler geldikten sonra birçok ulusal firmanın da Van’da faal çalıştığını gördük. Bu Van’ın ekonomisine katkı sağladığı gibi kentin bölgesel ağırlığını daha da güçlendirmiş oluyor. Fuarımıza Hakkari, Şemdinli, Yüksekova, Doğubayazıt ve Tatvan’dan gelen müşterilerimiz var. Tabi gelen bu müşterilerimiz kendi siparişlerini verdikleri gibi Van’da da konaklama imkanlarını sağlattırıyoruz. Bunun yanında bu fuarımızda İran’dan gelen müşterilerimiz oldu. İran için talepte bulundular” ifadelerini kullandı.

 

Pensan Fatih Kalemcilik olarak 56 ülkeye ihracat yaptıklarını da sözlerine ekleyen Bağaç, İran’daki insanların da Fatih Pensan Türk markasını bilmelerinin kendilerine ayrıca mutluluk verdiğini söyledi. 

Editör: TE Bilisim