Futbol dünyasının yaşayan efsaneleri Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi, kariyerlerinin son dönemlerine girseler de birçok futbolsever için hala en iyi olmaya devam ediyorlar. 2022 Dünya Kupası finalinde yıldız iki ismi son kez karşı karşıya izleme hayali kuran futbol takipçileri için bomba bir iddia ortaya atıldı. Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'nin son kez bir maçta karşı karşıya gelme ihtimali doğdu.

Ronaldo ve Messi, Wembley'de futbolun en büyük yıldızlarından bazılarının yer alacağı 90 milyon Sterlin'lik gişe rekorları kıracak bir All-Star karşılaşma için bir araya gelecek.

Futbol tarihine damga vuran iki dünya yıldızı Messi ve Ronaldo, futbolseverlerin büyük ilgisini çekecek bir organizasyon için güçlerini birleştirecekler. Wembley'de oynanması planlanan dev maçın önümüzdeki yaz yapılması düşünülürken iki süperstarın, bu organizasyon konusunda istekli olduğu belirtiliyor. ir araya geliyor]

The Sun, 'Messi vs Ronaldo: One Rivalry, Two GOATs and the Era That Remade the World's Game' adlı yeni kitabında açıklanan maçın ayrıntılarını yayımladı. Fikrin arkasında, multimilyoner yatırımcı Robert Bonnier var ve bu konuda, Ronaldo ve Messi'nin temsilcileriyle bir görüşme sağladı. Her iki oyuncu, dev maç için kendi kadrolarını seçebilecek ve bütçenin 90 milyon Sterlin olacağı aktarıldı. Ancak, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in herhangi bir oyuncunun dahil olması için 21 milyon Sterlin istediği belirtilirken bu durumun, etkinliğin yapılmasına engel olabileceği de vurgulanıyor.

Editör: TE Bilisim