Hyundai Assan’ın Türkiye’deki tüm operasyonlarından sorumlu olan Mong Hyun Yoon Van’a geldi.

 

İlk olarak Van’daki Hyundai bayisini ziyaret eden Yoon burada bayi çalışanları ile bir araya geldi. Bayi yetkilileri ve çalışanlar ile sohbet eden Yoon, Türkiye’nin güzel bir ülke olduğunu söyledi.

 

YOON: VAN'A GELMEYİ İSTİYORDUM

Yoon, “Daha önce Van’a gelmeyi istiyorum. Ara sıra Van’a gidelim diyordum. Bugün Van’a geldiğim için çok mutluyum. Van’ın insanları çok sıcak kanlı. Bundan mutluluk duydum. Benim elemanlarıma her zaman söylediğim bir şey var. Türkiye çok güzel bir ülke. Allah’a şükürler olsun ki. Türkiye doğasıyla ve güzellikleriyle çok güzel bir ülke. Allah’a şükürler olsun ki Türkiye’deyim. Böyle bir ülkeyi sevmemek elde değil. Burada olmaktan gururluyum.” ifadelerine yer verdi.

 

 

Van le ilgili değerlendirmelerde de bulunan Yoon, Van’ın güzel bir doğaya sahip olduğunu ifade etti.

 

"VAN BİR TABLO GİBİ..."

Yoon şunları kaydetti: “Van’ın sürekli fotoğraflarda görüyordum. Bugün burada canlı görmek şansım oldu. Van doğasıyla ve diğer faktörleriyle çok güzel bir şehir. Güney Kore’de Hristiyanlar için kiliseler var. Bu kiliselerde manzaralar sergileniyor. Van bana göre tüm manzara resimlerinden çok daha güzel. Bir tablo gibi duruyor karşımızda. Duyduğum kadarıyla Vanlılar çok misafirperver. Bugün burada bunu çok iyi gördüm.”

 

 

VANGÖLÜ'NE HAYRAN KALDI!

Vangölü’nün büyük bir güzelliğe sahip olduğunu söyleyen Yoon, “Ben Vangölü’ne gözle baktım ama kalbimde yer aldı. Vangölü çok büyük bir büyüye sahip.” dedi.

 

 

Yapılan ziyaretle ilgili konuşan Hyundai Van Ahsen Otomotiv Yetkilisi Şefik Eren şunları kaydetti:

 

EREN: MUTLU VE HEYECANLIYIZ

“Sayın başkan 11 ayın sultanında ilimize geldi. Çok güzel ayın yanı sıra çok güzel bir gün olan Cuma günü Van’ımıza geldi. Biz ilk kez bu anlamda bir başkan ağırlıyoruz. Başta biz olmak üzere tüm personel olarak çok mutlu ve heyecanlıyız. Bizim başarımızın arkasında burada çalışan ekibimiz var. Bu ekip çok güzel işler yaptı ve yapmaya devam ediyor. İnşallah daha güzel işler yapacağız. İlimiz hoş geldiniz.”

 

 

YOON İFTARINI VAN'DA AÇTI

İslam inançlarına göre yaşayan Yoon daha sonra beraberindeki Hyundai Assan Yurtiçi Satış Müdürü Myung Guk Choi, Türkiye Satış Müdürü Barış Aygen, Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ve çok sayıda yönetici ile iftar açtı.

 

Editör: TE Bilisim