6772 sayılı Sayılı Kanun Kapsamına Giren Kurumlarda Çalışan İşçilere, 2021 Yılında Verilecek İlave Tediyenin Sürelerinin Belirlenmesi Hakkındaki Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, 6772 sayılı Sayılı Kanun kapsamdaki işçilere 2021'de verilecek ilave tediyenin birinci yarısı 16 Temmuz'da, diğer yarısı 17 Aralık'ta ödenecek.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ AÇIKLAMASI

Öte yandan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, son Kabine toplantısının ardından milyonların beklediği bayram ikramiyeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"EMEKLİLERİMİZE BİR MÜJDE VERMEK İSTİYORUM"

Başkan Erdoğan, ''Emeklilerimize bir müjde vermek istiyorum. Emeklilerimizin temmuz ayı aylıkları ile bayram ikramiyelerini Kurban Bayramı öncesinde ödeyeceğiz. 12,7 milyon vatandaşımıza 12,3 milyar lirası Kurban Bayramı ikramiyesi olmak üzere toplamda 38 milyar liralık ödeme gerçekleştireceğiz." dedi.

BAYRAM İKRAMİYELERİ 13-16 TEMMUZ ARASINDA ÖDENECEK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin bayram ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarihini duyurdu. Buna göre Bakan Bilgin, Kurban Bayramı ikramiyelerinin 13-16 Temmuz tarihleri arasında ödeneceğini söyledi.

Emekli ve hak sahiplerinin Kurban Bayramı ikramiyeleri ile birlikte zamlı olarak emekli aylıklarının; SSK emeklileri için 13-14 Temmuz tarihleri arasında, Bağ-Kur emeklileri için de 16 Temmuz'da hesaplara yatırılacağını söyleyen Bilgin, Emekli Sandığı kapsamında olan vatandaşların ise Temmuz ayı farkının, Ağustos aylıklarının ve Kurban Bayramı ikramiyelerinin 15 Temmuz'da birlikte ödeneceği bilgisini verdi.

Editör: TE Bilisim