Ak Parti’de teşkilatlanmaların ve kongrelerin devam ettiği son günlerde AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk’ten önemli bir açıklama geldi.

Ak Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, kongre sürecinin devam ettiği süreçte Van teşkilatları ve adayları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Son günlerde bazı haber sitelerinde kendi adına yayınlanan demeçlerle ilgili uyarılarda bulunan Kayatürk, bilgisi dahilindeki değerlendirmelerin tümünü yalanladı.

 

ADIMA YAPILAN AÇIKLAMALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Kongre süreci ve adaylarla ilgili hiçbir değerlendirmesi olmadığına dikkat çeken Kayatürk, “İlimizde ilçelerle başlayan kongre süreci devam etmektedir. Sırasıyla ilçelerde kongreler yapılmaya devam ediyor. Bu noktada sürece dâhil olmamakla birlikte herhangi bir gazete ve internet sitesinde de bu yönde açıklamalarım olmamıştır. Teşkilatlarla ilgili olarak Genel Merkez’imize teşkilatlardan memnuniyetimi dile getirdim. Şu anda da ilerleyen bir süreç var ve takdir genel merkezin yetkisindedir. Bu nedenle benim adıma yapılan açıklamalar da gerçeği yansıtmamaktadır.”

Editör: TE Bilisim