ŞEHRİVAN HABER Van’da sabah saatlerinden etkili olan yoğun kar yağışının ardından tüm gözler Van’da okulların tatil edilip edilmeyeceğine çevrildi.

İlçelerde kendisini iyice hissettiren yoğun yağışından dolayı Gevaş, Erciş ve Muradiye’de eğitime 1 gün ara verilmişti. Yoğun kar yağışı sonrası kent beyaza bürünürken gözler Van Valiliği'nin alacağı karara çevrildi. Öğrenci ve veliler kar yağışı sonrası Valilik'ten bir kar tatili olup olmayacağını merak etmeye başladı.

Van'da sabah saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışının ardından gözler okulların tatil edilip edilmeyeceğine çevrilmişti. Van Valisi Mehmet Emin Bilmez sosyal medya hesabından yarın okulların tatil olduğunu duyurdu.

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez sosyal medya hesabından şu iafdelere yer verdi, “Yoğun kar yağışı nedeniyle 14.01.2022 Cuma günü ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli eğitim öğretim(Lise, Halk Eğitim, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri dahil) 1 (bir) gün tatil edilmiştir. Ayrıca, engelli ve hamile kamu personeli idari izinli sayılacaktır.” dedi

Editör: TE Bilisim