ŞEHRİVAN ÖZEL: UĞURCAN DEMİR-HAKİM İNALÖZ

Türkiye’de olduğunu gibi Van’da da insanların yardımına koşan Kızılay çalışanları kamera karşısına geçerek Van için şarkı söyledi. Kızılay Van Şube Başkanlığı tarafından hazırlanan etkinliğe başta Van Şube Başkanı Uğur Demiroğlu olmak üzere personel ve gönüllülerin birlikte seslendirdiği 'Ellerini çekip benden" türküsü büyük beğeni alırken, sosyal medyadan da destekler yağdı. 2 Ekim’de Kızılay Van Şubesi sosyal medya platformlarından yayınlanan şarkı kısa sürede büyük beğeni topladı. 

KIZILAY GENEL BAŞKANI KINIK’TAN DESTEK PAYLAŞIMI 

Kızılay Van Şube Başkanlığı personel ve gönüllülerinin seslendirdiği "Kızılay için söyle" şarkısı sosyal medya da gündem oldu. Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık da sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla Van Kızılay Şubesinin muhteşem bir esere imza attığının altını çizerek şunları belirtti: “Sadece beden acıkmaz, ruhları da beslemek gerek. İşte Kızılay Sanat bunun için var. Kızılay Van Şube gönüllülerimizi yürekten alkışlıyorum.” Dedi. Başkan Kınık, son olarak da diğer illerden de beklediklerini söyledi. 

HER KESİMDEN BEĞENİ GELDİ

Kızılay Erciş Şube Başkanı Kurbani Özdaş ise yaptığı paylaşımla destek verdi. Başkan Özdaş, “Kızılay Van Şubemizin hazırlanarak yayınladığı tanıtım videosu iyiliğin Van türküsü gibi çok güzel bir çalışma olmuş. Van Kızılay’ı ve Başkan Uğur Demiroğlu’nu tebrik ederim. ‘İyilik İçin Çal’ dinliyoruz.” Diye ekledi. Van için söyle etkinliğine Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla desteklerini şu sözlerle dile getirdi: “Sesinize ve yüreğinize sağlık, Van için güzel bir tanıtım olmuş. Tebrikler Van Kızılay Şubesi.” 

SAY: GÜZEL SESLİ, GÜZEL YÜREKLİ VAN GÖNÜLLÜLERİ
Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ise sosyal medya platformdan yaptığı paylaşımla şarkıyı söyleyen çalışanlara övgü dolu sözleri yazdı. Başkan Say, “Güzel sesli, güzel yürekli Van Kızılay gönülleri”  gibi ifadeler kullandı.  Sosyal medya hesabından paylaşım yapan vatandaşlardan Özge Sezer, “Herkesin eline, sesine ve emeğine sağlık. Çok güzel bir çalışma olmuş. Harikasınız” ifadelerine yer verirken,  bir başka vatandaş Murat Beyaz da “Sesler güzel, türkü güzel ve Van’dan görüntüler çok güzel, tebrikler Van Şube Başkanı Uğur Demiroğlu, emeğine, yüreğine sağlık.” Cümlelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim