ŞEHRİVAN HABER: SERCAN CANSIZ

Geçtiğimiz günlerde 7’ncisi düzenlenen Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarının ardından, 16-20 Mart’ta ‘Van Mobilya ve Evlilik Hazırlıkları Fuarı’ kapılarını ziyaretçilerine açacak. Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde yapılacak olan fuarda mobilya ve evlilik ürünleri ilk defa görücüye çıkacak. İpekyolu Expo Anonim Şirketi tarafından düzenlenen fuarda her gün gelinlik defilesi ve etkinlikler, fuara özel çekilişler yapılacak. 

“60 FİRMA YER ALACAK” 

Tuba Özay’ın da konser vereceği fuara kentin belli noktalarından kalkan ücretsiz servisler olacak. Şehrivan, Van’da ilk defa düzenlenecek olan fuarla ilgili İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Uygun ile konuşarak bilgi aldı. Fuarın içeriğine de değinen Uygun, Shopping Fest’in fuarı olumlu yönde etkileyeceğini belirtti. Fuar kapsamında Tuba Özay’ın 19 Mart’ta konser vereceğini dile getiren Uygun, “Fuarda yaklaşık 60 firma yer alacak. Firmaların hepsi Van’dan. Mobilya ve evlilik hazırlıklarına dair firmalar fuarda yer alacak. Fuarda hem mobilya hem de evlilik hazırlıkları beraber düzenlenecek. Fuara özel etkinliklerimiz olacak. Fuarın son günü hediye çekilişimiz olacak. Her zaman olduğu gibi ücretsiz servisimiz halkın hizmetinde olacak. 19 Mart Cumartesi günü Tuba Özay konseri olacak” dedi.  

UYGUN: SHOPPİNG FEST KATKI SAĞLAYACAK 

Van'da 15 Mart'ta başlayacak Shopping Fest’in (Alışveriş Günleri) de fuara katkı sağlayacağını dile getiren Uygun, “Shopping Fest bütün şehre olduğu gibi fuara da ziyaretçi anlamında katkı sağlayacaktır. Bütün fuarlarımıza İranlılardan katılımcı oluyor. Dolayısıyla bu fuara da İranlılardan katılım olacak” diye konuştu.  

BEKLENTİ GÜZEL... 

Uygun, fuardan beklentilerinin güzel olduğunu ifade ederek, “Fuarın çok güzel geçeceğini umuyoruz. Çünkü hem mobilyanın hem de çeyiz eşyalarının bir arada olduğu bu çapta bir organizasyon hiç yapılmadı. Bu fuarımıza bütün halkımızı bekliyoruz. Sonuçta bu hizmet şehrin faydasına olan bir fuardır” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim