Şehrivan Reklam Haber - Van’da yakın zamanda kurduğu Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) Ünitesi ile adından söz ettiren Uzman Doktor Burcu Poyraz, uyguladığı tedavi yöntemleri ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Uzun yıllardır sağlık alanında hizmet veren, başhekimlik ve birçok önemli görevlerde bulunan Uzman Doktor Burcu Poyraz, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) ünitesinde kısa sürede adından söz ettiren tedaviler uygulamaya başladı. Konuyla ilgili Şehrivan’a önemli açıklamalarda bulunan Doktor Poyraz, uyguladığı tedavilere her geçen gün ilginin artığını söyleyerek, geleneksel ve tamamlayıcı tıp eğitimleri ile ilgili bilgi verdi.

POYRAZ, ÖNEMLİ TIBBİ VE GÜZELLİK KONUSUNDAKİ TECRÜBELERİ İLE VAN’DA HASTA KABULÜNE BAŞLADI

İlk olarak Van’da kurduğu klinik ile ilgili konuşan Poyraz, önemli görevlerde bulunduktan sonra Van’da devam ettirdiği kariyeri ve uyguladığı tedavilerle ilgili olarak şu ifadelere yer verdi: “Ben Uzman Doktor Burcu Poyraz. Dokuz Eylül Üniversitesinde acil tıp uzmanlığı eğitimimi tamamladım. Aynı zamanda Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp eğitimlerimi aldım. Akupunktur, ozon tedavisi ve mezoterapi alanlarında uzmanlaştım. Hastalarıma modern tıp ve geleneksel tıp sentezi yaparak bütüncül sağlık hizmeti vermeye başladım. Yüksekova Devlet Hastanesinde 2 yıl başhekimlik görevimi yaptım. O dönemlerde Van’a klinik açmaya karar verdim. Medikal estetik ve profesyonel cilt bakımı üzerine eğitimlerimi de tamamlayarak hastalarımın ihtiyacı olan tüm tedavileri kliniğimde sunmayı amaçladım.

POYRAZ: VAN’IN VE BÖLGENİN BÖYLE BİR KLİNİĞE İHTİYACI VAR

Yüksekova’da sürdürdüğü başhekimlik görevi ve diğer tecrübelerin ardından Van’a gelmesi ile ilgili de konuşan Poyraz, Van’da kurduğu tıp ünitesi ile ilgili olarak ise şu ifadeleri kullandı: “Yüksekova’da görev yaptığım dönemde bu bölgede hastalara bütüncül tıp anlayışıyla yaklaşan, birçok tedaviyi kombine ederek iyileşme sağlayan, özellikli tedavi yöntemlerini bir arada sunan bir klinik olmadığını fark ettim. Bölgenin böyle bir projeye çok ihtiyacı var. Kliniğim için aylarca emek verdim. En ince ayrıntısına kadar her şeyiyle ilgilendim. Hastalarımın hijyenik, güvenli ve konforlu bir ortamda tedavilerini yapabilmek öncelikli hedefim oldu. Bugün bunu gerçekleştirebilmiş olmanın gururunu yaşıyorum. Vanlı hemşerilerimizin yoğun ilgisi beni çok mutlu ediyor. Ve her geçen gün büyük aşkla yaptığım mesleğimde motivasyonum artıyor.”

UYGULANAN YÖNTEMLER RAHATSIZLIKLARDA İYİLEŞME SAĞLIYOR

Poyraz, uyguladığı tedavi yöntemleri, hastalıklar ve rahatsızlıklar ile ilgili şunları söyledi: “Bütüncül tıp yaklaşımında hastalar sadece fizik beden olarak değil; aynı zamanda ruh, zihin ve enerji beden olarak incelenir. Akupunktur tedavisinde vücut yüzeyindeki meridyen noktalarını iğneleme ya da frekans verme suretiyle haslarımızı tedavi ediyoruz. Akupunktur geleneksel ve tamamlayıcı tıp sisteminin en önemli dalıdır. Özellikle migren, fibromiyalji, uyku bozuklukları, depresyon, panik atak, anksiyet, zayıflama, kronik ya da akut ağrılar, huzursuz bacak sendromu, tansiyon hastalığı, şeker hastalığı, bel fıtığı, eklem ağrıları, baş dönmesi, kulak çınlaması, sindirim sistemi hastalıkları gibi pek çok hastalıkta başarılı tedaviler sağlamaktayız.”

BİRÇOK HASTALIK BU YÖNTEMLERLE TEDAVİ EDİLİYOR!

“Biz bu sistemde hastalıkların kök nedenlerini bulup tedavi ediyoruz. Ayrıca kozmetik akupunktur ile hastalarımızın cilt problemlerini tedavi ediyor ve daha genç, sağlıklı ciltlere kavuşmalarını sağlıyoruz. Hastadan ayrıntılı bir hikâye alıyoruz ve detaylı muayene ediyoruz. Yaşamının her dönemini sorguluyoruz. Bütüncül tıpta, hastanın her şeyi bizim için çok önemli. Yunanca ‘Tanrının nefesi’ anlamına gelen mucizevi ozonla pek çok hastalığı tedavi ediyoruz. Özel ozon gazı üreten cihazlarımızla ozon tedavisini yapıyoruz. Damardan verebildiğimiz gibi eklem içine, cilt altına kas içine enjeksiyonlar yapabiliyoruz, böylece, ağrı tedavisinde çok başarılı sonuçlar elde ediyoruz. PRP ile de karıştırarak uyguladığımız ozon ile cilt hastalıklarında kas iskelet ve eklem hastalıklarına, saç dökülmesi tedavisine kadar tüm problemlerde başarıyla kullanıyoruz.

“AKAPUNKTUR VE OZON TEDAVİSİ İLE MUCİZEVİ SONUÇLAR ELDE EDİYORUZ”

“Akupunktur, ağrı mezoterapisi ve ozon tedavisini kombine kullandığımız hastalarda sırt, bel, diz boyun, kalça eklem ve kas hastalıklarında mucizevi sonuçlar elde ediyoruz. Mezoterapi ile de birçok hastalığın tedavisi mümkün. Derinin orta tabakasına hastaya özel hazırladığımız karışımları mikroenjeksiyon yoluyla veriyoruz. Özellikle ağrı tedavisinde mezoterapi çok güçlü bir tedavi yöntemidir. Mezoterapiyle aynı zamanda cildin gençleşmesi için ihtiyacı olan molekülleri verebiliyoruz. Yaşlanma karşıtı tedavi ve leke, sivilce tedavisinde çok başarılı sonuçlar alıyoruz.”

AMELİYATSIZ, AĞRISIZ GENÇLEŞME SAĞLIYOR

Saydığı tedavilerin yanında estetik anlamda da sağlık hizmetleri verdiğini vurgulayan Poyraz, estetik uygulamaları da yaptıklarını ifade ederek o hizmetlerden ise şöyle bahsetti: “Ben aynı zamanda medikal estetik hekimiyim. Dolgu, botoks, ip askı, örümcek ağı estetiği gibi yöntemlerle ameliyatsız gençleşme ve yüz tasarımı yapıyoruz. Sağlıklı beslenme, zayıflama, bölgesel incelme tedavilerimiz mevcut. Cilt bakımı ve tedavisi için profesyonel cihazlarımız mevcut. Altın iğne uygulaması ile radyofrekans kullanarak cilt kusurlarını tedavi ediyoruz. HİFU (Yüksek frekanslı fokus ultrason) ile gıdı, kol içi, bacak içi, selülit ve karın sarkmalarını tedavi ediyoruz. Ameliyatsız yüz germe işlemi yapıyoruz. Yüzdeki yapısal bozuklukların tedavisini dolgu uygulamaları düzeltebiliyoruz.” Dedi.

İŞTE POYRAZ’IN VAN’DAKİ ADRESİ

Bütüncül Tıp Tedavileri, Akupunktur, Ozon Tedavisi, Mezoterapi, Bütüncül Saç Tedavileri, PRP, Ağrı Tedavileri, Sağlıklı Beslenme ve Zayıflama Tedavileri başta olmak üzere önemli tedaviler uygulayan Poyraz, Maraş Caddesi, Eski Araştırma Hastanesi Karşısı, Gold Van İş Merkezi, Kat 1, No 4 İpekyolu/Van adresinde hizmet veriyor.

Editör: TE Bilisim