Şehrivan haber: Sercan Cansız

Ülkede 562 şube ile hizmet vermekte olan Starbucks, hem kahve çeşitleri hem de sahip olduğu popülarite ile kahve severlerin en uğrak durağı olmaya devam ediyor. Van’da olamayışı büyük bir eksiklik olarak görülen Starbucks, ‘We Proudly Serve Starbucks’ olarak Arer Coffee Van YYÜ Kampüsü ve Van YYÜ Araştırma Hastanesi karşısında açıldı.

REKTÖR ŞEVLİ: HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Açılışta konuşan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Hamdullah Şevli, “Starbucks’ın ilimize getirdikleri için işletmecilere teşekkür ediyorum. Hastanede yaklaşık 2 bin akademik çalışanımız var. Üniversitemizin yaklaşık 5 bin çalışanı var. 30 bine yakın öğrencimiz var. Günlük yaklaşık 7 bin hasta yakını ziyaret ediyor hastanemizi. Onlar için böylesine güzel nezih bir mekan tasarladıkları için işletmecilerimize de teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

ERTAŞ: VAN’A YAKIŞIR STARBUCKS’I GETİRDİK

Wps Starbucks Arer Coffee sahibi Murat Ertaş ise şunları söyledi: “Hastane yakınları için hem kampüs alanına hem de buraya Van’a yakışır Starbucks’ı getirdik. İnşallah bütün halkımıza, Van’ımıza hayırlı olur. Gelen bütün akrabalarıma, amcalarıma, dostlarımıza, akrabalarımıza teşekkür ediyoruz.”

Editör: TE Bilisim