ŞEHRİVAN HABER 

Van Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasında (SMMMO) 28-29 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerinde Dayanışma Grubu adına Yakup Öğrenci başkan adaylığını açıkladı. Uzun süre başkan yardımcısı görevini sürdüren Örenci, “Odamızın kurullarında yer almam sebebiyle odamızın iş ve işlemlerinde gerekli donanım, bilgi ve tecrübeye sahip biriyim. Şuan birlikte yol alacağımız meslektaş arkadaşlarımız gerçekten meslekte yeteri kadar nitelikli, kaliteli, bilgili, donanımlı arkadaşlardır.” Dedi.


ŞAHİN: HİÇ KİMSEYİ AYIRT ETMEDEN HİZMET ETTİK 

Van Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkan İbrahim Şahin, “8 buçuk yıldır SMMMO başkanını yürüttüğü odamızın 28-29 Mayıs tarihlerinde genel kurul seçimleri vardır. 8 buçuk yıldır yapmış olduğum bu görevi meslektaşları ayırmadan Van, Ağrı, Hakkari bölge odamızda meslektaşlarımıza hizmet etmeye devam ettik. Bu grubun en önemli özelliği şudur, hiç kimseyi ayırt etmeden hem meslek mensuplarımıza hizmet etmek hem de kentimizin diğer dinamikleriyle beraber kentin sorunlarına ortak olmak ve çözüm üretmektir.” Dedi. 

“MESLEĞİN KALİTESİNİ ARTTIRMAK TEMEL HEDEFİMİZDİR"

 Temel hedefimiz mesleğin kalitesini arttırmaktır diyen Şahin son olarak şunları söyledi: “Görevimin sona ermesi dolayısıyla meslekte danışma grubu olarak 28-29 Mayıs oda seçimlerimizde grubumuzun başkan adayı ve Yakup Örenci ile yolumuza devam edeceğiz. Yine bu anlayışla hem kentimizin sorunlarıyla ilgilenmek hem meslektaşlarımızın sorunlarıyla ilgilenmek hem kentin bizimle ilgili vergi dairesi, sigorta, diğer paydaşlarla ortak olmak hedeflerimiz arasındadır. Mesleğimizin sorunlarını biliyoruz. Yakup Bey 10 yıldır odanın tüm kurullarında görev almış bir arkadaşımızdır. Ben inanıyorum ve diliyorum ki yapmış olduğumuz çalışmalar sonucu yine 28-29 Mayıs’tan sonra odamızda hem Van’a hem Ağrı’ya hem Hakkâri’ye hizmet etmeye devam edeceğiz.”

ÖRENCİ: UZUN SÜREDİR BU KURUMDA YER ALIYORUM 

Van SMMMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yakup Öğrenci, “Uzun süreden beri yönetim odamızın tüm kurullarında görev aldım. Sırasıyla önce eğitim kurulunda daha sonra disiplin kurulunda ve şuanda da yönetim kurulu başkan yardımcısı olarak görevime devam etmekteyim. Odamızın kurullarında yer almam sebebiyle odamızın iş ve işlemlerinde gerekli donanım, bilgi ve tecrübeye sahip biriyim. Şuan birlikte yol alacağımız meslektaş arkadaşlarımız gerçekten meslekte yeteri kadar nitelikli, kaliteli, bilgili, donanımlı arkadaşlardır.” Dedi.

ÖRENCİ, BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI 

Kenti ilgilendiren sorunlarda söz sahibi olacaklarını dile getiren Örenci, “Bu süreçte yapacağımız görevlerde çok yabancı değiliz, çok dışında değiliz, içindeyiz. Başkanında dediği gibi gerek paydaş kurumlarında gerekse iş insanları ile mesleki sorunlarımız vardır ve bunun farkındayız. Bunun çözümü için gerekli çalışmaları yaptık ve bunu genel kurulumuza açıklayacağız. Bunun çözülebilecek olanlarını kendi başımıza çözeceğiz.” Diyerek konuşmasını bitirdi.

Editör: TE Bilisim