ŞEHRİVAN ÖZEL - Giyim sektöründe önemli markalara ev sahipliği yapan Van’da, HAYMOD adlı giyim mağazası açıldı. Cumhuriyet Caddesi üzerindeki önemli marka durakları arasında yerini alan HAYMOD, Van’ın en büyük giyim mağazalarından birisi olarak Van’a ‘merhaba’ dedi.

Özellikle İranlı turistlerin giyim sektörünü ciddi manada hareketlendirdiği son yıllarda önemli markaların geldiği Van’da Haymod’da Van’ın ve bölgenin en büyük mağazalarından birisi olarak kapılarını açtı. İlk günden yoğun bir ilgi ve alaka gören kentteki yeni marka mağaza kentin en büyük mağazaları arasında yerini aldı.

İş insanları Mirhaç Bezgin ve Yunus Emre Aykaç’ın kentte kurduğu ikinci işletme olan Haymod, sektördeki diğer mağazalarda olduğu gibi istihdama da katkı sunan bir alan olarak kapısını açtı. Toplamda 50’nin civarında gence iş alanı oluşturan ve giyim sektöründe öncü markaların kente getirilmesini sağlayan Bezgin ve Aykaç, ilk günden gösterilen ilgi ve alakanın mutluluğunu yaşadı.

3 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı! 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı!

BEZGİN: BÜYÜK BİR İLGİ VAR

Açılış sonrasında konuşan Bezgin, memnuniyetini şu sözlerle ifade etti; “2018 yılında kurduğumuz Modacı adlı mağazadan sonra bugün de Van’ın en büyük mağazalarından birini hizmete açıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Haymod mağazamız ile Türkiye’nin en önemli markalarının şıklığını Vanlılar ile buluşturuyoruz. Devasa bir alanda hem Vanlı hemşehrilerimize hem de kente gelenlere önemli bir alışveriş deneyimi sunuyoruz. İlk günden çok güzel bir ilki ve alaka olduğunu gördük. Çok mutluyuz. Halkımıza teşekkür ediyoruz.”

Öte yandan mağazaların genel müdürlüğünü yürüten Hakan Bezgin ise, “Kentte giyim sektöründe bir hareketlilik yaşanıyor. Biz de bu ilgiyi dikkate alarak yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Hem Vanlılar’ın hem İranlı komşularımızın zevk ve ilgilerini dikkate alıyoruz. Modacı mağazası ile yakaladığımız başarıyı Haymod ile de sürdürmek istiyoruz.” Dedi.

"İLK MAĞAZAMIZ MODACIDA SÜRDÜRDÜĞÜMÜZ KALİTELİ ANLAYIŞI BURADA DA DEVAM ETTİRECEĞİZ"

Son olarak görüşlerini paylaşan HAY Mod mağazası satış müdürü Volkan Bezgin ise şu sözleri söyledi; "Bana ikinci büyük mağazamızı kazandırdığımız için mutluyuz. Açılışı yaptığımız andan itibaren çok güzel bir yoğunluk oldu ilk mağazamızda sürdürdüğümüz kaliteli anlayışı burada da devam ettireceğiz. Vatanımıza hayırlı uğurlu olsun tüm kent esnafına da yine hayırlı kazançlar diliyorum." Dedi

Editör: Ömer Aykaç