Edremit Belediyesi öncülüğünde ilçe genelinde ve özellikle de halkın yoğun olarak kullandığı sahil kısmında başlattığı temizlik kampanyalarına öğretmen ve öğrencilerden de destek geliyor.

 

Edremit Belediyesinin bahar aylarıyla beraber başlattığı temizlik kampanyalarına Edremit’te bulunan duyarlı okul yönetim ve öğrencilerinden de destek geliyor. Daha öncesinde de temizlik kampanyalarına destek sunan Edremit Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bir kez daha öğrencileriyle beraber yürütülen temizlik kampanyalarına destek sundu.

 

AMAÇ FARKINDALIK YARATMAK

Yapılan temizlik kampanyasına katılım gösteren Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adına konuşan Hakan Kağan adındaki Öğretmen, okul olarak her zaman kamuyu ilgilendiren kampanyalara duyarlı olduklarını bu temelde öğrencilerle beraber Edremit ilçesinin yeşiliyle mavisiyle daha temiz olması için temizlik kampanyalarına katıldıklarını belirtti. Amaçlarının aynı zamanda kamuoyunda farkındalık yaratmak olduğunu da belirten Kağan, halkın çevreye daha duyarlı yaklaşması gerektiğini belirti. Yapılan konuşmanın ardından öğretmen ve öğrenciler Edremit ilçe merkezi sahil kısmında Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü gözetimi ve Temizlik İşleri Müdürlüğünün desteğiyle çöp toplama işlemi gerçekleştirdi. 

Editör: TE Bilisim