ŞEHRİVAN HABER - Geçtiğimiz aylarda kurulan Şehrivan TV’yi de bünyesine katan Şehrivan Medya Grubu’na ziyaretler sürerken, Van YYÜ’de eğitim gören geleceğin iletişimcileri Şehrivan Medya Grubu’nu ziyaret etti.

Bölüm öğretim üyelerinden Öğr. Gör. Ergin Sarı öncülüğünde Şehrivan Medya Grubu’nu ziyaret eden öğrenciler gazete, internet haberciliği ve Televizyon yayıncılığı konusunda bilgilendirildi. Gazetenin kuruluş sürecinden bugüne kadarki sürecin detayları ile anlatıldığı öğrenciler medya kampüsü içerisinde yer alan TV stüdyolarını da gezme fırsatı buldu. Yayıncılık ile ilgili konularda bilgilendirmeler yapılan Radyo ve Televizyon Bölümü 2’inci sınıf öğrencileri, ziyarette yayıncılık konusunda da merak ettiği soruları gazete/televizyonda çalışan yetkili isimlere sorma fırsatı buldu.

Medya Grubu Başkanı Yunus Emre Aykaç, ziyarette Şehrivan’ın mevcut kadrosunda iletişim, gazetecilik ve RTV mezunu gençlerin istihdamına önem verdiklerini vurgularken, her türlü çalışmalarda öğrencilerin yanında olduklarını söyledi.

Stüdyoların ilgili bölüm öğrencilerine açık olduğunu söyleyen Aykaç, öğrenciler ile ortak çalışmalara da açık olduklarına vurgu yaptı.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Editör: TE Bilisim