AK Parti Milletvekili aday adayı Maşallah Gözel eğitimin gençler üzerinde ki önemine vurgu yaparak, “Eğitim önemli başlıklarımızdan bir tanesidir. Eğitim ile gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp sağlam bir nesil geride bırakmak istiyoruz.” Dedi.

 

Madde bağımlılığı ile mücadele konusunda ailelere de önemli mesajlar veren Gözel, şöyle konuştu: “Şu açık bir şey, bağımlılığın herhangi bir türünün pençesine düşmüş veya buna doğru ilerleyen kişinin araştırmasını yaptığınızda aile ve eğitim öne çıkan unsurlardır. Aile yaşantısı eğitim anlayışı ve ebeveyn ilişkisi iyi olan bireylerde bu tip alışkanlıklardan daha uzak durduğunu görüyoruz. Yakalandığı herhangi bir olumsuz şeyden kurtulmanın çabasını verirken aile destek olursa daha kolay kurtulur.” Dedi. 

 

GÖZEL: EĞİTİM GELECEĞE YATIRIMDIR 

“Bugünün gençleri yarının geleceğidir“ sözüne atıfta bulunan Gözel, “Aslında o sözü biz şu şekilde söylüyoruz, ‘Bugünün gençleri bugün aldıkları eğitim ve destekle gelecekte başarılı olacaktır.’ Bugünden itibaren bu çalışmaların içinde olmak çok önemli, 10 sene sonra değil" diye konuştu. Küçük yaşta eğitimin çok önemli olduğunu kaydeden Gözel, verdikleri destekle gençlerin geleceğe başarıyla yürüyeceklerini ve bu noktada kaybedecek zamanın olmadığını söyledi. Gözel şunları kaydetti: “Milletimizin geleceğini tehdit eden bu alışkanlıklara karşı başarılı bir destek verebileceğimizi umuyorum, bizim için her vatandaşımız çok değerlidir.” 

 

KADINA ŞİDDETİ LANETLİYORUZ

Kadına şiddet konusuna da açıklık getiren Ak Partili Gözel, kadına şiddet konusunda, “Kadınlarımıza karşı ortaya konan şiddet olaylarını en ağır şekilde reddediyoruz ve lanetliyoruz ama beraber yaşama kültürümüzü tekrar su yüzüne çıkardığımızda bu olaylarla karşılaşma oranımız azalacaktır. Birbirine destek olan toplum çok daha başarıyla geleceğe yürür.” Değerlendirmesinde bulundu.

 

Editör: TE Bilisim