Önceki gün görkemli bir törenle Ak Parti Van Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yapan Vanlı iş adamı Servet Yenitürk, ayağının tozuyla ilk ziyaretini Ak Parti Edremit İlçe Başkanlığına yaptı. İlçe Başkanı Halis Bayramoğlu ve yönetimi tarafından karşılanan Yenitürk, her türlü sorun ve sıkıntıda halkın yanında olduğunu söyleyerek, ister seçilsin ister seçilmesin kapısının daima herkese açık olduğunu belirtti.

 

Önceki gün en görkemli aday adaylığı başvurusunu yapan Vanlı işadamı Servet Yenitürk, ziyaretlere başladı. Ayağının tozuyla ilk ziyaretini Ak Parti Edremit İlçe Başkanlığına yapan Yenitürk ve beraberindekileri İlçe Başkanı Halis Bayramoğlu karşıladı. Makamında ziyaret ettiği Başkan Bayramoğlu’na her zaman yanlarında olduğunu söyleyen Yenitürk, parti teşkilatlarına önem verdiklerini, bu nedenle teşkilatların en önemli makam olduğunu belirtti.

 

YENİTÜRK: ÇALIŞMALARIMA GÜVENİYORUM

7 Haziran 2015 seçimlerinin hem Türkiye hem de Van için önemli olduğunu vurgulayan Yenitürk, “7 Haziran 2015 seçimleri tüm aday adayı arkadaşlarıma ve memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Hepimizin bir amacı vardır. Hakikaten bölgemiz hassas bir bölgedir. Herkesin hedeflediği bir nokta vardır. Bizim de kendimize göre bir hedefimiz vardır. Bu kentten kazanıyoruz. Bu kentte hiç kimseyi ayırt etmeden yaşıyoruz. Bölgeyi çok iyi bilen, anlayan ve çok iyi yaşayan biriyim. İnanıyoruz ki ileriki süreçte bu kente katkımız biraz daha fazla olacaktır. Kendimize çalışmalarımızla güveniyoruz. İnşallah bu kentin ve halkın yararına olacak işler yapacağız. Allah’ın izniyle kararlılığımızdan eminiz. Bu memlekete yararlı olacak kim olursa olsun ona karar verileceğinden şüphemiz yok.” Dedi.

 

YENİTÜRK: HALKIMIN YANINDAYIM

Milletvekili aday adaylığı öncesi de herkesin sorun ve sıkıntılarıyla kendi çapında ilgilendiğini ifade eden Yenitürk, “Herkese kapımız açık. Bunu milletvekili olup olmamaya bağlamıyorum. Beni tanıyan tanır, her zaman kapım açıktır. Gece gündüz insanlarımızın yararına olacak her türlü proje ve işin içerisinde yer almak beni mutlu ediyor. Onun için her zaman kapım herkese açıktır. Gücümü aşmayacak işler olduktan sonra her türlü sorun ve sıkıntıda halkımın yanındayım. Dertlerimiz sıkıntılarımız hep aynı. Bende bu memlekette birçok insana hizmet veriyoruz. Birlikte çalıştığım insanların hepsi bu kentte yaşayan insanlar. Seçilsek de seçilmesek de kapımız herkese açıktır. Biz teşkilatlara değer veriyoruz. Milletvekili Van’ın tüm sorunlarına koşamaz. Onun için teşkilatla çok önemli. Milletvekili teşkilatlara yetki verecek ve sorunların çözümünde yanında yer alacak. Teşkilatlara yetki verildiği taktirde milletvekillerinin de proje üretmek için zamanı olacak, ödeneklerle ilgilenecek ve yatırımları getirecek zamanı olacak. Allah’ın izniyle bu kentte yaşayan herkese eşit ve adaletli davranacağız.” Şeklinde konuştu.  

 

BAYRAMOĞLU: VAN’IN SİZİN GİBİLERE İHTİYACI VAR

Yenitürk’ün ardından kendisine aday adaylığı yolunda başarı dileyen Ak Parti Edremit İlçe Başkanı Halis Bayramoğlu, “Memleketin sizin gibi insanlara ihtiyacı var. 2023 ve 2071 yıllarına zemin hazırlamak için bu seçimler çok önemli. Bu seçimler ülkenin de ak partinin de ölüm kalım savaşıdır. Biz bu hususta bu seçimlere önem veriyoruz. Yenilenen teşkilatlarla bu seçimlerde başarılı çıkacağımıza inanıyoruz. Bu nedenle yenilenen teşkilatlar da özgüven kazandı. Tüm ilçeler gibi Edremit ilçemizi de toparlamaya çalışıyoruz. Edremit ilçesinden bakıldığı zaman kentin ne kadar sıkıntılı olduğunu herkes görüyor. Bu nedenle seçilecek olan vekillerimizin kent için önemli projeler yürütmesi gerekiyor. Bizim kapımız bütün aday adaylarına açıktır. Sizi yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Sizin ki ayrı bir cesaret işidir. Bu cesaretinizi de kutluyorum. Geçmişten bu yana partiye gönül vermiş birisiniz. Bu cesaretinizi tekrardan kutluyorum. İnşallah bu dönem milletvekilliği sizlere nasip olur. Van’ın kronikleşmiş birçok sorunu var. İnşallah bu sorunlar sizlerinde çabasıyla en kısa sürede çözülecektir. Biz bu görevin size ve Van halkına hayırlı olmasını diliyoruz.” Dedi.


ŞEHRİVAN HABER - ORHAN AŞAN

Editör: TE Bilisim