Ak Parti'nin Mart 2014'te yapılacak seçimlerdeki Büyükşehir Aday Adayı olan Osman Nuri Gülaçar, başbakanın ismini açıklamasının hemen ardından Van milletvekilleri ve ilçe aday adayları ile bir araya geldi.

AK Parti'nin çiçeği burnunda büyükşehir belediye başkan adayı Osman Nuri Gülaçar, başbakan Erdoğan'ın ismini açıklamasının hemen ardından Ankara'da Van milletvekilleri ile bir araya geldi. Düzenlenen bir yemekte AK Partili dört vekil ve ilçe aday adayları ile buluşan Gülaçar, Van'a gelmeden ilk konuşmasını Ankara'da yaptı. Neredeyse tüm ilçe aday adaylarının katıldığı yemekte bir araya gelen Ak Partililerin yemeğinde milletvekilleri, İl Başkanı Abdullah Aras ve aday Osman Gülaçar birer konuşma yaptı.

 

OSMAN HOCA BÜYÜLEDİ!

AK Parti'nin Van'dan önce Ankara'da yaptığı tanışma toplantısında vekiller, aday adayları, il başkanı ve eski vekillere seslenen Büyükşehir Adayı Osman Nuri Gülaçar burada konuşmasıyla tüm katılımcılardan büyük takdir aldı. Tanışma yemeğinde ilk konuşmasını yapan Gülaçar, etkliyeci bir hitabet ile yaptığı konuşmasında, "31 Mart sabahında bu şehrin anatharını hep beraber teslim alma yemeğini yiyeceğiz inşallah" dedi. Büyükşehiri kazanacaklarına yürekten inandıklarını söyleyen Gülaçar'ın konuşmasına katılımcılardan da destek geldi. Ardından konuşan Van milletvekilleri de büyükşehirin kazanılmasına dair konuşmalara yer vererek birliktelik çağrısında bulundu. 

 

ADAY ADAYLARIYLA SOHBET ETTİ

Öte yandan yemekte konuşan isimler arasında eski Van milletvekilleri Yekta Haydaroğlu, Cüneyit Karabıyık, Halil Kaya ve Hacı Biner de yer aldı. Bu isimler de gelecek seçimlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yemeğin sona ermesinin ardından ise büyükşehir adayı Osman Nuri Gülaçar gece geç saatlere kadar ilçe aday adayları ile görüştü. Tek tek aday adaylarını dinleyen Gülaçar'ın samimi tavırları ise dikkat çekti.

 

CUMARTESİ VAN'A GELİYOR

Öte yandan Osman Nuri Gülaçar'ın 7 Aralık 2013 Cumartesi günü milletvekilleriyle birlikte Van'a geleceği öğrenilirken Van'da bu isimleri kalabalık bir grubun karşılayacağı öğrenildi. Oldukça büyük bir karşılamanın hazırlıklarının yapıldığı Van'da Gülaçar Van'a iner inmez seçim hazırlıklarına da başlamış olacak.


VEYSEL İZGİ/ŞEHRİVAN ÖZEL

Editör: TE Bilisim