İkinci yarıya fırtına gibi bir başlangıç yapıp zor maçlarda puanlar alan Vanspor FK, son haftalarda çok kritik puan kayıpları yaşadı. Play-off hattı içerisinde iken Etimesgutspor’a karşı evinde aldığı 2-1’lik mağlubiyet ardından da Ankara’da kaybedilen 2 puanın ardından bugünkü 1461 Trabzon FK mağlubiyeti umutları iyice bitirdi.

Taraftarın hınca hınç doldurduğu ve müthiş bir destek gösterdiği maçta 1461 Trabzon FK’ya 1-0 mağlup olan Vanspor FK’da play-off işi zora girdi.
Etimesgut yenilgisi sonrası tribünlerin büyük tepki gösterip istifaya çağırdı teknik direktör Erhan Altın ile ilgili geçtiğimiz haftalarda alınmayan karar, 1461 Trabzon maçı sonrasında alındı. Vanspor FK yönetimi maç sonrası yaptığı görüşmeler sonrasında iki isimle yolların ayrıldığını duyurdu.

Yapılan açıklamada o ayrılık ile ilgili olarak: “Silahtaroğlu Vanspor FK Teknik direktörlük görevini sürdüren Erhan Altın ve Sportif Direktörlük görevini sürdüren Erkan Avseren ile anlaşarak karşılıklı yollarımızı ayırma kararı alınmıştır. Bugüne kadarki emekleri için hocalarımıza teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz.”

Editör: TE Bilisim