Brezilya basını Premier Lig devi Arsenal ile sözleşmesi sona eren ve şuan bonservisi elinde olan David Luiz'in Fenerbahçe ile görüştüğünü duyurdu. 34 yaşındaki futbolcunun ya Brezilya'ya döneceğini ya da Avrupa'da kalarak Fenerbahçe formasını giyeceğini öne sürdü.

İSTEKLERİNİ FENERBAHÇE KARŞILADI 

Yapılan Haberde Brezilya milli takımının efsane stoperi David Luiz'in şu an karar aşamasında olduğunu belirtildi ve "Birçok teklif var ama onun isteklerini şu ana kadar sadece Flamengo ve Fenerbahçe karşıladı" denildi.

MESUT ÖZİL DEVREDE 

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde bomba bir hamle yapıp Arsenal'den dünya yıldızı Mesut Özil'i transfer etmesi, David Luiz transferinde büyük etken olacak. Bir dönem birlikte forma giyen ikilinin yeniden aynı takımda forma giymesi için Özil'in de devreye gireceği öğrenildi.

2 YIL İÇİN 5 MİLYON EURO
 
Attila Szalai'nin yerine tecrübeli bir stoper takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe'nin David Luiz'e 2 yıllık sözleşme ve toplam 5 milyon Euro maaş teklif ettiği belirtiliyor.

MÜTHİŞ KARİYER
 
4 milyon euro piyasa değeri olan Brezilyalı stoper David Luiz kariyerinde toplamda 540 maçta forma giydi 36 gol ve 26 asiste imza attı.

Editör: TE Bilisim